Ne kadar kazanıyorsunuz?

Başlatan recon, 21 Ocak 2013, 00:07:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recon

Gördüğüm üzere genel olarak 2 site kullanıyorsunuz neo ve clixsense. Bunlara ne kadar yatırıp ne yaptığınızda ortalama ne kadar kazanıyorsunuz. Bnm takip ettiğim site arkadaşların sölediğine göre üçkağıtçı çıktı o yüzden bu sitelerin finans durumunu merak ediyorum

moonisblack

recon

bi genelleme yapılamaz mı?

Coulers79

Task yaparsan Probux en çok kazandıran PTC diyebilirim.

FilmsizKalma

Neobux için yapılacak genellemeyi daha bilgili hocalarıma bırakıyorum..
Clixsense demişssiniz. Bu sitede 17$ lık senelik upgrade yaptığınızda günde ortalama 0.06$ 0.07$ civarı bir rakam kazanırsınız. Buda anca siziin senelik harcadğınız rakamı karşılar.. Ref kiralama olmadığından dolayı direk ref clixsensede para kazanmanın en büyük yolu.. direk ref edinebilirseniz çok kazançlı çıkabiliceğiniz bir sistem.

Bu aralar sitelerde bulunan tasklardan güzel kazançlar elde edebilirsiniz. forumumuzda bazılarının anlatımları mevcut.
Genel olarak söyleyeceğim bir kaç şey
Başlarda kazançlar düşük kalacaktır.Bunu yadırgamayın bu ne ya diye düşüneceğiniz kazançlar gelecek belkide. Ama zaman geçtikçe sistemleri tanıdıkça kazancınız artacaktır. 1 3 5 derken ordan burdan ufak tefek birşeyler olacaktır.

Bu arada şunu söylemeden edemeyeceğim. Çoğu kişi ayda 500-1000$ lar kazanılıyormuş diye geliyor buralara. Bilginiz olsun hiç birşey denildiği gibi değil.

Sabırla takip edin eski konuları okuyun, gerekirse çekinmeden sorun. Foruma hoş geldiniz  ;)

arshi

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Ocak 2013, 00:21:13
Bu arada şunu söylemeden edemeyeceğim. Çoğu kişi ayda 500-1000$ lar kazanılıyormuş diye geliyor buralara. Bilginiz olsun hiç birşey denildiği gibi değil.
Ayda mı? :D
Beni günde kazanıyoruz diye kandırdılar, için gıdıklandı bak :P

regortaz

Neo'da AdPrize'dan çok güzel paralar kazanılabiliyor. (kendimden biliyorum :P) Ama bıkmadan usanmadan tıklamak lazım. Forumda yazmak etkili oluyor diye düşünüyordum AdPrize şansını artırmada ama yaklaşık 1 haftadır boş geçiyorum 10NP bile gelmiyor forumda yazmama rağmen, tamamen şans sanırım ya da başka keşfedemediğimiz faktörler var.

ElisaMcCline

Şahsi fikirlerimdir, katılmayanlar çıkacaktır...
bahaneyle mini bir review olsun bari :)

Sektörde genel olarak para ile para kazanma devri neredeyse tamamen kapanmıştır. Buna, alternatiflerinin arasında en büyük paraların döndüğü neobux ultimate üyelik de dahil. Artık kazanmak için, işin bir ucundan tutmak zorundasınız.
Eski ve bu sitelerde belirli bir yer edinmiş üyeler için durum bu kadar karamsar değil ancak kazançlar da eskisi gibi değil.

Neobux,

- ptc : Yatırım için ya çok ciddi bir rakam ve sabır söz konusu olmalı, ya da yatırım konusunda tamamen uzak kalınmalı.
Kiralanan referanslar için de başında bir vurkaç dışında süreklilik önermiyoruz.
abırlıysanız günde küçük de olsa bir birikiminiz oluyor ancak harcadığınız zamana değip değmeyeceği tartışılır.
Sadece neobux için değil, aslında tüm alternatifleri için durum aynı sayılır.

- Görevler (task) : Görev başına en çok kazandıran ikinci site. daha iyi kazandıran alternatifinde işler yolunda gitmediyse kesnlikle neobux ta devam edilmeli.

- Ek kazanç adprize : Şanslıysanız ne yatırımla ne de reklam tıklamasıyla göremeyeceğiniz kazançlar söz kıonusu, sabrınız varsa denemek anlamsız olur.
Golden üyelik ve 0,25$ dan 50$ a kadar geniş yelpazeli ödüller çıkabiliyor. Forumumuzda dahi çokça golden kazanan oldu. Sadece bende dahi 2 golden hediye var :)
Bilgilere buradan ulaşabilirsiniz: http://www.gelirkapisi.com/neobux/adprize-nedir/

Neobux için, ben kim olarak konuşuyorum : (reflink değildir) bilgi bannerda....
[IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9/?u=elisamccline&u3=1045362[/img]

Clixsense,

- ptc : Siteye yapabileceğiniz en büyük yatırım 17$ lık premium account almak. Ref kiralama opsiyoru sitede yok. Sadece direk reflerle ilerleyebiliyorsunuz ve kaliteli ref bulmak ya çok zor ya da çok masraflı. ben beceremedim. Mevcut 3-5 refimle akmasa damlar oynuyoruz ama eski olup kendine matriz sisteminde iyi bir yer edinmiş , makul ölçülerde kazançlara sahip birçok kişi de var. UPG ücretinizi en körü ihtimalle 1 yılın sonunda kendi tıklarınızla çıkartabildiğiniz için, direk ref bulmayı deneyebilmek adına, bir kayıbım olmaz diye başlanıp şans denenebilir. Benim kadar şanssız olmayanlar da var. ama şans yüzdesi gerçekten çok düşük.
Direk ref konusunda neobux ta benzer sayılır. direk ref bulmak çok kolay değil ve bulabildikleriniz de çok düşük bir yüzde ile sağdık kalıyor.

Matrix sistem kazancı : Bahsettiğimiz alternatiflerinde olmayan bu sistem aslında clixsense in en büyük kazancı ve bel kemiği. Ancak iş dönüp dolaşıp yine direk reflere geliyor. Premium üye olarak bu matrix sisteme dahil oluyorsunuz. 8 seviyeye kadar direk reflerinizden, her biri upg aldığında ya da yenilediğinde kazanç elde ediyorsunuz. ( Level1 den 2$ - Level2 ve sonrasından 1$)

- Görevler (task) : Rastgele herhngi bir siteden kazandığınızdan daha farklı bir kazancı yok. Sadece çok büyük adetlerde ve her görevden birşeyler çıkartabiliyosanız yarışmalardan birşeyler kazanılabilir. Ki, zor olasılık. ana göre task konusunda tercih edilecek siteler arasında değil.. sadece zorunda kalmış ve başka yapacak yer yoksa düşünebilirim.

- Ek kazanç clixgrid : Kazanma yüzdesi düşük, ancak sadece tıklarla kazanmaya çalışanlar için de az olsun benim olsun :)
Kazanabileceğiniz en iyi ödül 5$. forum genelimiz olarak kıyaslayınca neobux Adprize kazançları yanında, hem daha zor hem de daha az kazancı var ama fazladan gelecek paraya da kimse hayır demez :) ( gelecekse )

Clixsense için, ben kim olarak konuşuyorum : Açıkçası diğerlerinin yanında gösterebilecek pek birşeyim yok ama kayıda değer sayılır :)
1 yılımı yeni bitirdim.
payouts $63.52   fundings $15.30 ( içerden harcamalarımı vermiyorum, reklam vs harcamalarımdır, sonuçta kazanca etkisi yok)

Probux,

- ptc : Neobux için uzun süre önce kestiğim yatırımım çok daha minik bir halini şimdi buraya yapıyorum. Henüz site bana göre rüştünü ispat etmedi ama, risk konusu alternatifi olabilecek yeni açılanların arasında en düşük olduğunu düşünerek girdik. forumumuzdan başka yatırımcılarımız da oldu. Yakın zamanda herşeyi daha net göreceğiz ...
Genel durumu bu sayfadan da takip edebilirsiniz: Ama asdece ilk sayfaya bakmayın, bir sürü bilgi paylaşan arkadaşımız var ..
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/probux-%28stats%29-istatitikleri/

- Görevler (task) : Görev başına tartışmasız en çok kazandıran site, upline a ref geliri vermeyerek asıl işi yapana iyi bir kazanç bırakıyor. Task konusunda özel yarışmalara katılabilecek kadar iyi becerileriniz yoksa, bu site dışında herhangi bir yerde task yapmak sadece tuhaflık olur.

- Ek kazanç, Progrid : Henüz elle tutulur bir şey gören yok :D Olacağın en iyisi de 2$ zaten :) Açıkçası ben uğraşmıyorum.

Probux için, ben kim olarak konuşuyorum :
Bilgiler burada: http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/probux-%28stats%29-istatitikleri/

recon

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Ocak 2013, 03:48:11
Şahsi fikirlerimdir, katılmayanlar çıkacaktır...

Bu işler üzerine çok zaman harcamış biri olarak fikirlerin bizim için önemlidir. Üşenmeden yazdığınız için Teşekkür ederim

sumercan

Emeğine sağlık teşekkürler Elisa ...