Help us Locate Different Stores on a Map (b2) Doğru/Yanlışlar YENİ GÖREV

Başlatan tolgacan86, 21 Ocak 2013, 23:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 22 Ocak 2013, 19:13:51
burak003 teşekkürler, listeye ekledim.

ekle kardeşim, çabuk ekle (d)
Adam taaa California dan gelmiş, siz hala bir listeyi toparlayamadınız (d) :g

abcb

Bütün amacımız Rus'ları Amerikalı'ları ve bilumum ziyaretçilerimizi memnun etmek Hocam  :D
Kendimiz için liste hazırlıyorsak ne olalım  :g

arnutwowew

birşey sorucam sizler  burada neye göre cevabınız yes veya no oluyor   herkesin bildiğini  buraya yazsın bir karşılaştırma yapmak istiyorum   

hakanatik01

benim baktığım bina "L" şeklindeyse yada zoomladığımızda yanında başka bir şirket adı varsa share diyorum ama herzaman doğru olmuyor :)

Coulers79

Ya ben taska bakana kadar görev bitmez inşallah. Aklımda kaldığı kadarıyla.
1.soru: Bina var mı? 2.soru: Dükkan tabelasını, ismini görebiliyor musun?
3.soru: Başka dükkanlarla paylaşılmayan tek bir bina mı?
Doğru koordinatlar içinde bina üzerinden sağ tuşla burada ne var demek en önemlisi.

İşin açıkcası yabancıların takip etmesi hayra alamet değil.
Konu isimlerini birebir aynı paylaşmamak lazım.

hakanatik01

Dediklerin doğru Coulers79 ve aynını yapmamıza rağmen hata verebiliyor kafasına göre takılıyor gibi biraz :) 2-3 gün daha kalır gibi görev:)

tolgacan86

Arkadaşlar liste bayağı oturdu, ben yapmaya ve listeye ekleme/düzenleme yapmaya devam ediyorum yapmayı denemek isteyen listeyi bekleyen arkadaşlar başlayabilir minimum 10 tane yaparsınız.. bu arada karşılaşırsanız yanlış veya eksik cevaplarla lütfen paylaşımlara devam edin ben ilk sayfaya eklerim kolay gelsin.

hakanatik01

daha kolayı gelmiş yani kısmen ; Decide the Best Category for Events! 0,05 dğerinde tam yapamıyorum ama az gelmiş çabuk biter bu sonra buraya döneriz : )
Listede tam çözümlü olanlarda hiçbir sorun çıkmıyor. teşekkürler :)

tolgacan86

Ortak, hata sizin... CF gayet normal hatta ilk sayfadaki sizin hataları temizlemekten yoruldum yaf :g

Şaka bir yana şimdi benim yazdığım yerde ne diyor "NO, I can't confirm that I found the right building"

Bu şık karşımıza nerede çıkıyor? ilkine YES dedikten sonra karşımıza çıkan ikinci soruda NO diyeceğiz....

Kontrol ettim ikincide NO CONFIRM.. Yani yine senin dikkatinden kaçmış :(

hakanatik01

tüfff diakakt edeydim sharemi değilmi onuda öğrenecektik yani :) neyse bir probux kaldı diğer hesaptan bakayım ben biraz :)