Help us Locate Different Stores on a Map (b2) Doğru/Yanlışlar YENİ GÖREV

Başlatan tolgacan86, 21 Ocak 2013, 23:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

ortak ikinciye no dedikten sonra kordinat felan girmiyorsun gene kalıyor orda.. CONFIRM li NO olanlar ikinci soruya NO olacak ve 3. soru çıkmıyor karşına.

NO i cant find olanlar direk ilk soruda NO olanlar..

arnutwowew

ben hala neye göre   yes neye göre no diyoruz çözemedim   bina yok no diyorum cevap yes olacak diyor    bina var  yes diyorum bu seferde tam tersi no olacak diyor  hala çözebilmiş değilim

hakanatik01

Zaten bir çözebilsek liste daha kolay oluşacakta sorunlu gibi yolun ortasında çıkıyor banada ne bina var ne bişey haliyle no diyorum olmadı diyor :) patron onlar ne derlerse o  :g :g

tolgacan86

arkadaşlar, zaten bizden istediği şey o yanlışları bulmamız.  Google'nin bulduğu kordinatlar binaın önü sağı solu vs oluyor o yüzden bizden tam binanın kordinatını bulmamızı istiyor düzeltme yapılması için. Eğer gerçek şekilde yapmaya kalkarsanız çok zaman alır çok uğraştırır, hangi binayı kastettiğini anlamak için yaya moduna kadar zoomlayıp binaların tabelalarını bile okumanız lazım.. Yoksa gerçek binayı bulamıyorsunuz ve doğal olarak görevi yapamıyorsunuz..

Ben biraz önce probuxda başladım artık.. şu anda sadece listeye bakıyorum, listede yoksa NO deyip geçiyorum. %80 doğruluk ile 12 de 15 ile devam ediyorum ( o 3 taneside eksik olanlardı onlarıda düzelttim).. Listeye bakarak 100 taneyi tamamlayabilirsiniz artık.. Liste çok iyi durumda..

tolgacan86

arshi'nin yaptıklarına dikkat edin diyorum başka bişey demiyorum, kaç tanesini sildim, kaçını düzelttim bilemedim. Üstad sen oraya doğru cevaplarımı koydun yoksa kendi yaptıklarını mı? :D :D cidden şaka yapmıyorum rahat 6-7 tanesini sildim, düzelttim :D

Şu andaki oran %79 15 de 19 (arshi'ninki :P)

arshi

:D :D Ya ben görevin geldiği ilk saatlerde ekledim onları bir daha da bir şeye dokunmadım. Belki güncellenmiştir :P

hakanatik01

Bende kendim yaptım bir tane yanlış vermedi sen konuya eklersin ana konuya müdahele etmeyelim :) daha sonrada bu mesajı sil :D liste güzel olmuş  :y :y :y deneme modunu 2 yanlışla geçtim daha yanlışım elbet çıkar ama görevde azalıyor gibi ne yapsak kardır :g :g

Bu var ama yarımdı;
Staples: 1270-13 North Wickham Road
Street Address:    1270-13 North Wickham Road
City:    Melbourne
State:    FL
Postal Code:    32935
a a b

28.126104,-80.672514

hakanatik01

Bu arada görevde düzelme olabilir listede olmayan 3 tane çıktı 3'ünede doğru dedi şaşırdım  :g :g ekeldim burak003 arkadaşımızın altındaki mesaja:)
bir diğer noktada bulamadıysak birinci soruya A 2.Soruya B demek daha az yanlışa sebeb oluyor gibi;
misal bu soruya öyle yaptım doğal olarak koordinatta sormadı hatada vermedi:)

Business Name:   RiteAid: 243 Chauncy Street
Street Address:    243 Chauncy Street
City:    Mansfield
State:    MA
Postal Code:    02048
a b

hakanatik01

Görev tamamen düzelmiş kendiniz yapabilrsiniz listede olmayanları koordniatları falan kabul ediyor şimdilik yanlışım çıkmadı mesaj yazıp kaçıyorum bende :D
kolay gele herkese;
yeni bulduklarımıda konuya ekledim ortak direkt burak003 arkdaşımızın mesajlarına yazdım artık:)

ballondor

öncelikler herkese merhabalar.

listede emegi geçen herkesin eline sağlık pro da 50 ye kadar yapabildim.

bunlarda listede eksik olan ve ya listeyle farklı cıkanlar

Teşekkürler ilk sayfaya taşıyorum bulması kolay olsun diyerek ;) :y :y :y