NEOBUX UYARISI !

Başlatan sumercan, 24 Ocak 2013, 04:33:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Zamanla görecez artık :) ben sadece 3-4 günlük gözlemlerime dayanarak söylemistim :) neobuxta 3 refi 3 gün önce kiralamıştım ve 3 günde sadece 12 kere tıklamış uyuşuklar  (sns)
Probuxta 5 gün olmuş 39 reklam tıklamışlar  :g

ElisaMcCline

Ok kabaca özet geçeyim o zaman.

- Her iki site de, kiralık refleri başlangıçta yatırıma teşvik için kullanıyor. Erken/geç/sürekli gibi stratejileri farklı sadece.
- Her iki sitede de düzgün bir kazanç için upgrade ve beraberinde direk reflerle desteklemek şart.
- Neobuxta evet RR getirisi daha az ama buna karşın ref collect edebiliyorsunuz. Az sayıda da gelse, belirli düzgün tıklayan refleri biriktirebiliyorsunuz.
- Probuxta ise başından düzgün başlıyor ancak ref biriktirmenize izin vermiyor. Deli gibi tıklayan refler anında bırakıyor.

Kabaca ilk aklıma gelenler bunlar.

hamzakursad

Account delete tuşu nerde bu sitelerin  :P

husnu89

Merhaba, neobux'a yeni başladım .Her gün düzenli reklamlara tıklıyorum.Fakat bu sabah ;
Attention:Yesterday, at server time, you did not click. uyarısı aldım. Reklam reset time 01:24 , Türkiyede yaşıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler dilerim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: husnu89 - 20 Eylül 2013, 14:20:52
Merhaba, neobux'a yeni başladım .Her gün düzenli reklamlara tıklıyorum.Fakat bu sabah ;
Attention:Yesterday, at server time, you did not click. uyarısı aldım. Reklam reset time 01:24 , Türkiyede yaşıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler dilerim.

Foruma hoş geldin husnu89

Bu konu birkaç kez soruldu ve cevaplandı.
http://www.gelirkapisi.com/neobux/neobux-uyarisi-!/

Bier bakın, yeterli  gelmezsse eksik bilgileri sorun toparlayalım.

Daha sonra konuları birleştiririm.. sorularını da o konuya yazarsan iyi olur, bir arada kalır konu...

husnu89

Birkaç arkadaşta sormuş,ancak onların saatleri benimkinde farklı ve hesaplama olayını bilmiyorum mağlesef. Reklam Reset time 01:24 yazıyor.Türkiyede yaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Hayırlı günler dilerim.

ElisaMcCline

Günün hangi saatlerinde mutlaka internet başında olabiliyorsun ?

husnu89

Genelde evdeyim ,her saat uyar.Kasımda askere gidicem , evde olduğum için biraz birikim olsun askerden gelince devam ederim diye düşündüm.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: husnu89 - 20 Eylül 2013, 14:55:31
Genelde evdeyim ,her saat uyar.Kasımda askere gidicem , evde olduğum için biraz birikim olsun askerden gelince devam ederim diye düşündüm.

Öncelikle tüm bu yazışma sadece turuncu reklamlar için geçerli. ( standartlarda 4, goldenlarda 9 adet)
Uyarılar ve ilgili kurallar da sadece bu reklamlarla ilgili.
Diğer tüm reklamların saati-zamanı serbest. Dilediğiniz zaman tıklayabilirsiniz.

Her gün 01:24 de reklamlarınız resetlenir, tıklamış olduklarınız da dahil, yayında olan tüm reklamlara yeniden tıklayabilmeniz için açılır.
1 kere o saatten sonrasına tıklarsanız, artık hep o saatte açılacaktır ve sabah 07:00 a kadar reklam tıklamalarınızı yapmanız gerekir.
Her gün o saatten sonraya kalamayacaksanız. O saatten sonra turuncu reklamlara tıklamayın. ( Diğerleri serbest)
Tıklamalarınızı ( turuncular için), sabah 07:00 ile gece 01:24 arasında dilediğiniz zaman yapın.

Attention:Yesterday, at server time, you did not click uyarısına gelince.
Hergün sabah TR saatine göre 07:00 da, neobux server da yeni gün başlıyor. Ve siz reklamlarınızı tıklayana kadar da o uyarı orada kalır.
Ancak sizin reklamlarınız henüz açılmadıysa ( ki 01:24 ten sonra tıklamışssınız ki şu anda yok) tekrar saat 01:24 olup da o reklamlara tıklayana kadar,
uyarı var olmaya devam edecektir. 01:24 de reklamlarınıza tıkladıktan sonra gider.

Seçim sizin.
Uyarının bir mahsuru yok. 01:24 de açılan reklamlara tıklamaya devam edebilirsiniz.
ya da bundan sonra 01:24 te tıklamayıp, kendinize yeni bir düzen olarak bu reklamları tıklamak için 07:00 - 01:24 aralığını belirleyin.
Böylece gün kaçırmamış olun. 01:24 ten sonra tıklamaya devam ederseniz, her gün mutlaka o saatte açılan reklamlara sabah 07:00 a kadar tıklamanız gerekecektir.
İstisnasız her gün.
Aksi durumda gün kaçırmış olursunuz ve ref gelirlerinden mahrum olursunuz. ( Her kaçırılann gün için 1 gün ceza verilir)

Anlaşılmayan bir nokta varsa bilgi verin toparlayalım.

husnu89

İlginiz için çok teşekkürler.Mesela bu gece çıkacak 01:24 teki reklamlar bizim Türkiye saatine göre dimi.Sabah 7 den sonra daha uygun gibi,bu gece saat 01:24 te çıkan reklamlara tıklamayıp saat 7 den sonra mı tıklayacağım.Biraz uğraştırıyorum sizi ama yeniyim çok kusura bakmayın lütfen :)