Help us Mark Store Locations on a Map

Başlatan gokovic, 24 Ocak 2013, 12:10:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Ocak 2013, 21:15:05
etli ekmek deyince akan sular duruyor benim için :) Hiçbir zaman hayır diyemem  O:-)

Hemen adresini gönder pm ile, kargoyla göndereyim Tolgacan
İstediğin etliekmek olsun
Şaka değil  :) pm bekliyorum  :)

tolgacan86

Ancak benimde kabul etmek için bir şartım var el emeği olması lazım :P (iyice yüzsüzlüğe vurdum gibi olayı :P )

Şimdi tatile gireceğimiz için o benim elime ulaşmayacaktır malesef başka bir zamana erteleyelim.. :) ;)

abcb

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Ocak 2013, 21:26:17
Ancak benimde kabul etmek için bir şartım var el emeği olması lazım :P (iyice yüzsüzlüğe vurdum gibi olayı :P )

Şimdi tatile gireceğimiz için o benim elime ulaşmayacaktır malesef başka bir zamana erteleyelim.. :) ;)

Bende şu sıralar eve etliekmek fırını yaptırmayı planlıyordum  :g
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/et_zps6733c7f4.jpg[/img]

Ne zaman istersen bana pm at, ben evde kendim yapar, sonra da kargoya veririm  :)

sicher

arkadaşlar yorumlar guzel bende 1 kaçgündür bakamıodum bi bakım dedim neodan 0.28 aldım inş. clixsenseden cok alırım bakalım devam edim hele bir

halisekarakaya

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Ocak 2013, 21:15:05
etli ekmek deyince akan sular duruyor benim için :) Hiçbir zaman hayır diyemem  O:-)

Etli ekmeği sevmem ama yıllardır Konya'da olma durumundan dolayı bir etliekmek kültürü oluştu bende de.Yerinde yenmesi kanaatindeyim  ;) gel burda yedirelim ., el emeği derken evde pişirilmesini kastetmiyorsundur umarım .Lakin içini yapıp etliekmek  fırınına  verebiliriz. Söz kaburga etinden yaptırırız sana , forumdan torpillisin ne de olsa  :)

ballondor

görevdeki ilk soruya neye göre yes-no diyecegiz ?

halisekarakaya

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ocak 2013, 21:32:40
Bende şu sıralar eve etliekmek fırını yaptırmayı planlıyordum  :g

:D e kazançları bir yerde değerlendirmek lazım netice  :y
Menüye bıçak arası da  eklersen müdavimin olabilirim  :)

tolgacan86

El emeği derken tabiki içini evde hazırlamayı kastediyorum canımm :D Öbür türlü bende gider kuşbaşılı pide yaptırtırım burada ama Konyalı olarak lezzetine lezzet kattığınız bişeyler olmalı içine ;)

Yalnız kesinlikle oraya gelmem daha mantıklı ama ben gelirsem yalnızda olmam bu sefer iş yükünüz artacak, eş çocuk felan :P

abcb

Alıntı yapılan: halise - 24 Ocak 2013, 21:36:02
Etli ekmeği sevmem ama yıllardır Konya'da olma durumundan dolayı bir etliekmek kültürü oluştu bende de.Yerinde yenmesi kanaatindeyim  ;) gel burda yedirelim ., el emeği derken evde pişirilmesini kastetmiyorsundur umarım .Lakin içini yapıp etliekmek  fırınına  verebiliriz. Söz kaburga etinden yaptırırız sana , forumdan torpillisin ne de olsa  :)

Halise Hocam 15 tatilde Şifa'ya gidelim isterseniz ya da Cemo'ya
Ya da tercih ettiğiniz biryer varsa oraya gidelim  :)
Bıçakarası yiyelim  :)

FilmsizKalma

Ben geldim açılın bakayım..Etli ekmeğin önünden bamya çorbası varmı bakayım konyalılar :D :D
Bamyayıda hiç sevmem ama çorbası güzel oluyormuş :)