Help us Mark Store Locations on a Map

Başlatan gokovic, 24 Ocak 2013, 12:10:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Valla bana 2 tane Thanks yetti. Kolum yoruldu onda da  :g
3. hesap olayını düşünmedim bile sabır kalmamıstı yani 2 bittiğinde  :g

abcb

Yettim gari  :g :D
Anlatım için teşekkürler arkadaşlar, başlıyorum bende taska

Ani misafir baskınına uğramasaydım dün Mehdi'yi geçip 6 ödeme alacaktım ama 2. yi bile yapamadım  :g :D
Bir dahakine ablalara öncelik Mehdicim  :g  :D

gokovic

Find and Enter a Phone Number for merchants participating in daily deals!

Böyle bi görev var neoda arkadaşlar. Daha önce yapmıs olan varmı acaba.

arshi

Şu sarı şeyler halka değil de dikdörtgen falan olsa binanın üzerine cuk diye oturacak ha, sırf bize uyuzluk olsun diye böyle yapmışlar :P

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 24 Ocak 2013, 15:55:02
Şu sarı şeyler halka değil de dikdörtgen falan olsa binanın üzerine cuk diye oturacak ha, sırf bize uyuzluk olsun diye böyle yapmışlar :P

Söyleyim bir dahaki sefere o sarı şeyleri dikdörtgen ya da kare ayarlasınlar :g :D 
Cuk otursun  :D
Yormayın Benjamin'i  :D

arshi

Lütfen, rica ediyorum yani..
Elimde açı ölçerle bekliyorum burada.  :D

bekeli

Uğraşamayacağım gibi :S
Hazır liste olaydı yine iyiydi :D
abcb, bide söylesen sadece CVS mağazasını sorsunlar bundan sonra. Radioshack felan belli olmuyor. Ama CVS'ler 10 bin feet'ten belli oluyor :D

abcb

Ya bu ne tatlı görevmiş, bayıldım valla  (d)  :D
Yaw Bekeli, ben Benjamin en yaşlı üyemiz, yorulmasın uğraşmasın diye ayar yapacaktım ama tühhh sende mi ???  :g :D

Valla sen istedin, sonra sende dilimden kurtulamazsın  :g :D  :D

arshi

Şimdi bekeli biraderim, yanlış yapınca misal bu diyor ki " "36.196047800925506" and "-119.31430733498763" bunun arasındaki her nokta doğrudur, resimden dışarı taşarsan kızarım mı diyor yani :D

bekeli

Alıntı yapılan: arshi - 24 Ocak 2013, 16:12:21
Şimdi bekeli biraderim, yanlış yapınca misal bu diyor ki " "36.196047800925506" and "-119.31430733498763" bunun arasındaki her nokta doğrudur, resimden dışarı taşarsan kızarım mı diyor yani :D

Başka binaların hududuna girme diyor :D Benim aradığım bina bu koordinatlar arasında olmalı diyor.