Neobuxa Yeni kayıt oldum

Başlatan recon, 24 Ocak 2013, 22:50:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recon

Neobux a yeni kayıt oldum günlük yanlış olmasın 16-17 reklam veriyor ve hesaplamama göre ayda 0,51$ ediyor :S  ve her tıklamada AdPrize veriyo bunlarla uğraşmalımıyım ve günlük olrakmı tıklamalıyım bunlara?

tolgacan86

adprize tıklarsanız ve şanslı iseniz müthiş şeyler kazananlar oldu.. 2 kere $50 kazanan oldu forumda, birden fazla kişiye golden üyelik çıktı falan filan..

bekeli

Task yapmadıktan sonra neoda tıklayarak para kazanmanız çok zor..
Sadece tıklayarak kazanmak istiyorsanız PTC işinde ref kazanmanız gerek. Ref olmadan pek bir şey kazanamazsınız..

recon

Alıntı yapılan: bekeli - 24 Ocak 2013, 22:53:46
Task yapmadıktan sonra neoda tıklayarak para kazanmanız çok zor..
Sadece tıklayarak kazanmak istiyorsanız PTC işinde ref kazanmanız gerek. Ref olmadan pek bir şey kazanamazsınız..
ewt bide task sorcaktım o nasıl oluyo  tıkladım ama şuan görev yok fln dio nası bişe o ?

bekeli

Alıntı yapılan: recon - 24 Ocak 2013, 22:57:15
ewt bide task sorcaktım o nasıl oluyo  tıkladım ama şuan görev yok fln dio nası bişe o ?
Crowdflower görevlerine task diyoruz. Neobux'ta Microjobs'a tıklayarak erişebilirsiniz.
Çeşitli günlerde çeşitli görevler çıkıyor. İlk başta yabancılık çekebilirsiniz. Alıştıkça hızlanır iyi paralar kazanırsınız.

Forumumuzda bu görevlerin anlatıldığı, ipuçlarının verildiği ve tartışıldığı bir alan var. Orada takılın biraz. Belli bir zaman sonra kavrarsınız.

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/