Goldenclix Ödemeleri

Başlatan behnam2016, 28 Ocak 2013, 22:43:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Hayırlı olsun ödemeler. 2$ isteyebildiğimizi bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.   (p)

Coulers79

Payza'ya 2 küsürlük ödemem dün gelmiş. RR alacağım, bu kez daha çabuk oldu sanırım.

bilalyuzugullu

hayırlı olsun coulers :y hem ödemen hem de yeni alacağın reflerin :)

mutsuzsun

arkaşlar ben geçen 6 ocakta ödeme istedim gelmedi. bakiyem geriye yüklenmiş. sebebi nedir. paypala istedim 5 $.

mutsuzsun

galiba benden başka para talep edipte alamayan olmadı. cevapsız kaldı sorum  :'(

enderege

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 13 Ocak 2014, 15:24:48
galiba benden başka para talep edipte alamayan olmadı. cevapsız kaldı sorum  :'(

Soruna cevap vereyim ama sorununa çare olamam. :D

Ben üye olmadığım için bilgi veremeyeceğim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 10 Ocak 2014, 20:12:34
arkaşlar ben geçen 6 ocakta ödeme istedim gelmedi. bakiyem geriye yüklenmiş. sebebi nedir. paypala istedim 5 $.

Admine ticket atıp durumu sordunuz mu? Normalde böyle bir şey olmazdı ama o ara belki de paypal da bir sorun vardı o yüzden hesabınıza geri iade etmiş olabilir

hakanatik01

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 13 Ocak 2014, 15:24:48
mutsuzsun aslın da bu tarz sorularda bulunmadan önce sorularınıza hızlı cevap olması açısından   direkt TOS'a bakmanız faydanıza neden ödeme yapmadığını anlamanız kolaylaşabiir onaysız hesaba ödeme yapmıyor mu diyor acaba burada ben payzaya isityorumhep sorun olmuyor ama paypal onayı istiyor olabilir....

6.1. Payments made to GoldenClix do not need to be made from a verified payment processor account, with the exception of PayPal. All payments made through PayPal must be made from verified accounts. If the PayPal account is not verified, the payment will be denied and the amount refunded to you.

mutsuzsun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Ocak 2014, 22:15:50
mutsuzsun aslın da bu tarz sorularda bulunmadan önce sorularınıza hızlı cevap olması açısından   direkt TOS'a bakmanız faydanıza neden ödeme yapmadığını anlamanız kolaylaşabiir onaysız hesaba ödeme yapmıyor mu diyor acaba burada ben payzaya isityorumhep sorun olmuyor ama paypal onayı istiyor olabilir....

6.1. Payments made to GoldenClix do not need to be made from a verified payment processor account, with the exception of PayPal. All payments made through PayPal must be made from verified accounts. If the PayPal account is not verified, the payment will be denied and the amount refunded to you.

teşekkürler hakanatik01. goldenclix kendi formundada araştırma yaptım. doğru onaysızsa izin vermiyor. yardımların için saol. ingilizcem olmadığı için pek tos lara bakmıyorum. buradaki arkadaşların tecrübeleri benim için daha iyi ve açıklayıcı.

Coulers79

Alıntı yapılan: enderege - 13 Ocak 2014, 18:49:49
Ben üye olmadığım için bilgi veremeyeceğim.
Siz burayı nasıl kaçırdınız hocam. Referer kısmına coulers yazıp Goldenclix ile sizde kazanın.  ;)