Clixsense'te Hayır Diyemeyeceğiniz Teklifim

Başlatan tolgacan86, 03 Şubat 2013, 22:37:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

Alıntı yapılan: sicher - 09 Şubat 2013, 00:40:58
hazır sizi açık bulmuşken bu micro jobs gorevi veriyoz ya onlara nerden bakabiliyoruz istatistiklerine

buy advertisment tan microjobs u seçin, create new butonun yanında manage butonu var.
manage butonunda verdiginiz microjobsları görebilirsiniz

ballondor

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Şubat 2013, 00:39:49
ballondor arkadaşımızıda ödemesini alınca eski hesabını sildi ve benim refim olarak yeni hesap açtı, her ikimizede hayırlı olsun  :)

dediğiniz gibi. hayırlı olsun ikimizede :)

tolgacan86

burak003 adlı arkadaşımızla yaptığımız anlaşma gereği hesabını premium yaptım. Hayırlı olsun diyorum :)

tolgacan86

gokovic arkadaşımızda hesabını silip benim refim olarak yeni hesap açtı ikimizede hayırlı olsun :)

gokovic

sicher

Alıntı yapılan: ballondor - 09 Şubat 2013, 01:23:56
buy advertisment tan microjobs u seçin, create new butonun yanında manage butonu var.
manage butonunda verdiginiz microjobsları görebilirsiniz

tamam bakarım tesekkürler

illisionist

ben bir kaç yıldır üyeyim clixsense'ye. 0,36$ bakiyedeyim şimdi. permium üyelikten de düştüm ocak ayında ve tekrar premium almadım. bi arkadaşla hesap silmeden reflik konusunda ayarlama yapmışsınız, bu bende de olabilir mi? (refle üye olmadım -tabiki şimdi elin adamı birine bağlamışlar beni-, alt refim de yok) Yoksa hesap silip yeniden üye mi olayım? ve yeni hesap açarsam sabit IP kullandığım için sorun çıkar mı?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

tolgacan86

Eğer silmenizde mani yoksa hesap silinmesi daha iyi bir yöntemdir. Hesap taşıma için bazı kriterler gerekiyor ve açıkçası çok fazla talep olduğu için bu yönde, işi yokuşa sürüyorlar biraz.

O yüzden ilk mesajımda tarif ettiğim şekilde adım adım uygulayarak hesabınızı silmeniz halinde yeni açacağınız hesabın aynı ip'den açılmasında bir problem yok.. Mede olsa eski hesabı sildiniz ve aktif olarak kullanılan bir tane hesabınız olacak aynı İP'den..

Tarif ettiğim şekilde sildiğiniz taktirde aynı paypal ve payza adreslerinide kullanabilirsiniz.

tolgacan86

Yapılan ödeme tablosu ilk mesaja eklenmiştir, yeni ödemeler oldukça güncellenecektir.

ballondor

Bol kazançlar hocam. Hayırlı olsun hepimize