Clixsense'te Hayır Diyemeyeceğiniz Teklifim

Başlatan tolgacan86, 03 Şubat 2013, 22:37:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Sakın sakın! Orada durun ileriye bir adım daha atmayın! (d) (d) :)

Bu konuma da geyiğinizi getirmeyin lütfen !  (sns)

arshi

Eylemci neferimiz birazdan buraya orantısız kaynana türküleriyle baskında bulunacak, kaplanın kuyruğunu tuttun bi kere sakın bırakma dostum (d) :D

abcb

hakanatik01

Yorum yok
Gerekli geyiğe başlamış bizimkliler bana gerek yok bu konu için :P

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Haziran 2013, 23:50:16
Aktif olan arkadaşların ödemeleri gönderildi. Ödemeler arasındaki süre uzadı biraz çünkü task yapımı azaldığı için kazanç çok düştü, biraz birikmesini bekledim.

Ödeme alan arkadaşların ödemeleri hayırlı olsun o zaman ;)

Geyiksiz konu sahası kararı alınaydı iyiydi.. Kendin ettin kendin buldun Tolga :P
Teklif daha sonuca bağlanmadan konuyu kilitledin :))
Napacan, katlanacan artık :P

hakanatik01

Konusunda geyik yapıp konuyu her daim yukarlarda tutmaya çalışan ve bunun sonucunda foruma gelen yeni üyelerin konuyu üst sıralarda okuyup belkide üye olmalarına sebeb olan geyik severlerin ödemeleri nezaman elimize ulaşır?

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2013, 00:42:46
Konusunda geyik yapıp konuyu her daim yukarlarda tutmaya çalışan ve bunun sonucunda foruma gelen yeni üyelerin konuyu üst sıralarda okuyup belkide üye olmalarına sebeb olan geyik severlerin ödemeleri nezaman elimize ulaşır?

Geyiklikten tilkiliğe terfi etme konusunda ısrarcısın yani :P

hakanatik01

Geyikseverler kurucu üyesi olarak yavru geyiklerin haklarını savunmak görevimizdir... #direnüçboynuzlugeyiküye

üj-bej atturuvereydin iyiydi   :P

michael

merhaba Tolga modum, öncelikle güzel teklifiniz için teşekkürler.

* Clixsense de tamam hesabı sildim diyelim, dediğiniz gibi isim değişikliği de yapılacak  IP sorun olmayacak mı?

eğer sorun olmayacaksa tasklardan banlandığım için 7.5 olan parayı 8 yapıp sileceğim üyeliği yeniden açacağım, sonuçta tıklamaya bir şey vermiyor.

teklife gelince Tolga modum inanın üyeniz olsam bir kuruş istemem, ama ne yazık çok yakın derece arkadaşımın üyesi olmak durumundayım tabi IP sorun olmuyorsa.

şimdiden teşekkürler.