Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Şubat 2012, 17:50:10
Alıntı yapılan: gokovic - 01 Şubat 2012, 17:26:24
adprize olayınımı soyluyorsun dostum...çözemedim ben o olayı nasil napcaz tikliyorum bişi olmuyor..

Dışarıdayım ben de incelemedim. Görevleri gördüm ama girip bakıp uğraşmaya  vaktim olmayacağı için, gördüğüm 2 görevin detaylarına girip bakmadım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;
http://www.neobux.com/m/np/

teşekkürler üstad..inceliyorumda..site içinden burayi naisl buldun vaktin oldugunda yazarsan sevinirm..:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 01 Şubat 2012, 17:57:13
teşekkürler üstad..inceliyorumda..site içinden burayi naisl buldun vaktin oldugunda yazarsan sevinirm..:)

Doğrusunu istersen onu inceleyecek kadar vaktim olmadı, dediğim gibi mobil durumdayım bugün. Adminin açıklamasında link var. Buradan ulaşabilirsiniz diyor. Zaten Beta olarak sunulmuş.

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 01 Şubat 2012, 17:57:13

http://www.neobux.com/m/np/

Konu burada. Ama benim sayfamda da her hangi bir buton yok. Forumda buldum bu linki. Bilmeyen, olaydan haberi olmayan nasıl gelecek buraya bilmiyorum!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

ayni cliscensedeki görevin aynısı ama clixsende sayfa basina veriyo 0.13 dolar..neubux sacmalamis biraz..okdr yapiyosun arada yuzde 70 lerde kaldinmi yalan oluyosun..:)çok uyanıklar..yuzde 90 ustunde arka arkaya hep yapip tamamlaman lazim kazık olmus biraz..:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 01 Şubat 2012, 18:40:37
ayni cliscensedeki görevin aynısı ama clixsende sayfa basina veriyo 0.13 dolar..neubux sacmalamis biraz..okdr yapiyosun arada yuzde 70 lerde kaldinmi yalan oluyosun..:)çok uyanıklar..yuzde 90 ustunde arka arkaya hep yapip tamamlaman lazim kazık olmus biraz..:)
Dediğim gibi incelemedim ama demo zaten şu anda.

enderege

Hayırlı olsun FilmsizKalma. Bu arada...Yahu bugün PTCBox da ne yapmışsın?  29 tık!  Yani 2.90$. Elisa hocam buna ne denir?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 21 Şubat 2012, 01:28:57
Hayırlı olsun FilmsizKalma. Bu arada...Yahu bugün PTCBox da ne yapmışsın?  29 tık!  Yani 2.90$. Elisa hocam buna ne denir?

Valla o nedir bilmem ama coştum yaa 1 ay böyle giderse gerisi umrumda değil :)
Bu arada teşekkür edeirm :)

ElisaMcCline

Hayırlı olsun Filmsizkalma :)

Alıntı yapılan: enderege - 21 Şubat 2012, 01:28:57

"Site batarsa, sorumlusu belli" denebilir :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Şubat 2012, 01:31:35
Valla o nedir bilmem ama coştum yaa 1 ay böyle giderse gerisi umrumda değil :)

Gerisi diye birşey kalmayacağından olabilir mi :g