Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: enderege - 24 Mayıs 2015, 14:34:42
O, pideci başılığına terfi etti. :D Ayrıca gonya kalkınma ve yardımlaşma derneği başkanı.
Bu güzelmiş :D Yeni görevinde başarılar diler pidelerin ise sıcak olmasını isteriz :))

enderege

Alıntı yapılan: silver - 24 Mayıs 2015, 14:37:54
pidelerin ise sıcak olmasını isteriz :))

Pideler hem sıcak hemde abcb yaparsa midene oturabilir dikkat et. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

silver

Alıntı yapılan: enderege - 24 Mayıs 2015, 14:39:01
Pideler hem sıcak hemde abcb yaparsa midene oturabilir dikkat et. :PP
:)) Dişimiz kırılmasın da :PP Bu arada bu pide konusunu kim açmıştı? Sonu gelmeyecek ve uzun süre gündemde kalacak gibi duruyor da :PP

cihan77

volkanaydinli

Hayırlı olsun cihan...

capaxa

messli

Taskta Admin Flag yedik bu hafta böyle oldu  (sinir)

illisionist

ödemeleriniz hayırlı olsun cihan77, capaxa ve messli :y
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

Kadro tamamlanmış artık diyebiliriz :g @silver koş muhabbeti başlatabilirsin  :g
kaç sayfa okuttunuz yahu geçen hafta  :m

ödemeleriniz hayırlı olsun cihan77, capaxa ve messli  ;)

silver

İçeride annemle oturuyordum dedim biri andı herhalde :PP Koştum geldim hemen :DD Ödemeleriniz hayırlı olsun @cihan77 , @capaxa ve @messli :) Ve malesef yine @messli sona kaldı. @capaxa yarışmada ikinci olurken günün birincisi @cihan77 oldu kendisini tebrik ederiz. Alınan miktarlara şöyle bir baktığımızda @capaxa önde olmakta kararlı gibi görünüyor :DD İleriki yarışmada @messli ninde önlere geçmesini bekliyoruz. Bu arada etli ekmekçimiz görünmüyor sponsor oydu ama :P @abcb neredesiniz koşun gelin hemen :DD