Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Koştum geldim  :g

Herkesin ödemesi hayırlı olsun, Cihan'damı yarışta  :PP
Capaxa açık ara önde  8)

silver

Şimdi @abcb paylaşma konusunda ki @cihan77 nin başarısını göz ardı edemeyiz. @capaxa bu konuda biraz geri kalmış malesef. Biraz objektif olmalısınız. Yoksa @capaxa yı mı tutuyorsunuz :PP

capaxa

Teşekkürler arkadaşlar..
Pazartesi amerika da tatil diye ödeme alamaynca kabardı böyle :D Ama böyle toplu almak iyiymiş haftada 2 değil de 1 gün mü alsam bi daha napsam :D

capaxa

Alıntı yapılan: silver - 30 Mayıs 2015, 00:30:30
Şimdi @abcb paylaşma konusunda ki @cihan77 nin başarısını göz ardı edemeyiz. @capaxa bu konuda biraz geri kalmış malesef. Biraz objektif olmalısınız. Yoksa @capaxa yı mı tutuyorsunuz :PP

Bana nedense 2 haftadır paypal dan mail geç geliyor ondandır :P Ödeme yatıyor 15-20 dak. sonra mail geliyor :D

abcb

Alıntı yapılan: silver - 30 Mayıs 2015, 00:30:30

Cihan'ı tutuyorum ben, hatta 100 dolar bahse giriyorum  :PP

silver

Alıntı yapılan: capaxa - 30 Mayıs 2015, 00:30:57
Teşekkürler arkadaşlar..
Pazartesi amerika da tatil diye ödeme alamaynca kabardı böyle :D Ama böyle toplu almak iyiymiş haftada 2 değil de 1 gün mü alsam bi daha napsam :D
Öne geçerseniz öylede alabilirsiniz :D Biz yarışmaya bakarız :PP

Alıntı yapılan: capaxa - 30 Mayıs 2015, 00:32:02
Bana nedense 2 haftadır paypal dan mail geç geliyor ondandır :P Ödeme yatıyor 15-20 dak. sonra mail geliyor :D
Biz mail falan anlamayız @capaxa :DD Geç attınız mı attınız o kadar :P

Alıntı yapılan: abcb - 30 Mayıs 2015, 00:32:20
Cihan'ı tutuyorum ben, hatta 100 dolar bahse giriyorum  :PP
Yarın bir gün sorsam @messli yi tutuyorum dersiniz @abcb :DD Ben sizi bilirim :PP

ikose

@silver annen seni öbür odadan çağırıyor  :g çok güzel film başlamış, mısırda patlatmış anneciğin  :y

silver

Alıntı yapılan: ikose - 30 Mayıs 2015, 00:39:57
@silver annen seni öbür odadan çağırıyor  :g çok güzel film başlamış, mısırda patlatmış anneciğin  :y
İstemiyorsanız giderim direk yüzüme söyleyebilirsiniz.

ikose

Alıntı yapılan: silver - 30 Mayıs 2015, 00:41:42
İstemiyorsanız giderim direk yüzüme söyleyebilirsiniz.
Yok ben gidiyorum ondan yazdım :g alınma hemen beee :(

silver

Alıntı yapılan: ikose - 30 Mayıs 2015, 00:42:55
Yok ben gidiyorum ondan yazdım :g alınma hemen beee :(
Sırf ne diyeceğinizi ölçmek için ifade koymadım :DD yoksa sonuna gülücük koyacaktım :PP Ayrıca nereye gidiyorsunuz hemen daha @abcb bize kahve yapacaktı değil mi @abcb ??