Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

letal

messli

Bu Hafta Flag Annca KAlkti :D Zarar Büyük Ama Bunada Şükür :)   ($) ($$)

Ödemeler Hayırlı Olsun .  :y

Bol Kazançlar.  ($$)

messli

Eh İşte Eski Günleri Özledim  :'(

Bol Kazançlar  :y

Elektronick

cs87

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bu da zaten ilk mesajım

Normalde bu konuya mesaj atıcaktım ama pasif yanıtla ve alıntı linkleri

PTC işine başlayalı 4 ay oldu ama maalesef yeterli ve hatta neredeyse hiçö refim yok

Üye olduğum sitelerden bazıları

.........

Edit = Refli linklerini dileğiniz yerde kullanmazsınız.
Forum Kurallarını gözden geçirmenizi tavsiye ederim (ikose)  (ok)

cs87

Bi de ref olayıyla ilgili şeyi sorucaktım tam bilmediğimden

Gerçi her site için değişebilir ama ref tıklamalarından gelen miktarlar otomatik olarak bakiyeye yansıyo mu? Yani kullanıcının bunun için özel bir şey yapaması gerekiyo mu ve her gün sonunda mu oluyo bu olay yani bakiyeye aktarılması?

Coulers79

Hoşgeldin cs87. Soruları genelde konularında soruyoruz, burası ödeme konusu. Clixsense soruların için bulunduğu bölüme bakabilirsin.
www.gelirkapisi.com/clixsense

Clixsense ve Neobux eski ve bilinen siteler olduğu için yeni ref bulmak zor oluyor. Ref tıkı gözüküyorsa bakiyene de yansımıştır.
Ancak Clixsense dışındaki sitelerde, ref geliri için en az 4 standart reklam tıklaman gerekiyor.

cs87

Alıntı yapılan: Coulers79 - 03 Eylül 2015, 17:54:45
Hoşgeldin cs87. Soruları genelde konularında soruyoruz, burası ödeme konusu. Clixsense soruların için bulunduğu bölüme bakabilirsin.
www.gelirkapisi.com/clixsense

Clixsense ve Neobux eski ve bilinen siteler olduğu için yeni ref bulmak zor oluyor. Ref tıkı gözüküyorsa bakiyene de yansımıştır.
Ancak Clixsense dışındaki sitelerde, ref geliri için en az 4 standart reklam tıklaman gerekiyor.

@Clixsense soruların için bulunduğu bölüme bakabilirsin.

Genel olarak sordum bundan sonra konu açıcam evet zaten dediğim konunun altına mesaj atamadığımdan böyle oldu.

@Ancak Clixsense dışındaki sitelerde, ref geliri için en az 4 standart reklam tıklaman gerekiyor.

Evet biliyorum bunu