Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Haberiniz olsun ...
Registration is currently not available for new members of Turkey. ???

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ekim 2011, 16:55:39
Haberiniz olsun ...

İlginç hocam.Bir ara admini türk diyorlardı bir de :D.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Ekim 2011, 18:07:22
Haberiniz olsun ...

Yok yahu, öyle olsa baştan TR den kabul etmezdi üye :D
Çin 1 - Türkiye 2 bence :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ekim 2011, 18:10:32
Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Ekim 2011, 18:07:22
Haberiniz olsun ...

Yok yahu, öyle olsa baştan TR den kabul etmezdi üye :D
Çin 1 - Türkiye 2 bence :D

Evet; geçen 1 arkadaş da özelden yazmıştı böyle bir durum var diye. Ben şimdi bir tane protesto ticket'ı atıp, manevi görevimi yerine getircem :) Ama bu durum geçici olabilir. Diger ulkelere de ara ara kapatıp acmıslar..

bilge8408

Arkadaşlar şu şekilde bir ticket attım.

"   Hello Clixsense Staff,

I am a clixsense "promoter" from Turkiye. And i have an advertising campaign for Turkish members (for about a month) I upgrade all of my referrals from Turkiye. Although it has a heavy burden on me, i have full confidence in the stability of this great site so i hope to earn in long term. I have made 5-6 members from Turkiye "premium" and they started to promote clixsense already. The problem is Clixsense put an ip block for all the members from Turkiye. I know you should have some valid reasons for this block.
I really wish to know if this block is temporary. I would be glad (and all of the loyal clixsense promoters from Turkiye) if clixsense allows us to promote this great site again in the future

Sincerely,
Bilge8408  "

İngilizcesi olan arkadaslar da benzer ticket'lar atabilirse en azından tepkimizi koymus oluruz (Adamları da fazla huylandırmayacak sekilde :) )

bilge8408

Hızlı bir şekilde yanıt geldi;

"Hello, yes your country will be re-instated eventually. We had a large number of members from your country attempting to commit fraud with us and it got to a point where it was daily so we blocked the registrations from there.

Thank you "

Kısaca, Turkiye'deki kullanıcılar o kadar fazla hile yapmış ki, artık her gun tesbit etmeye baslamislar. Simdilik bloklamislar. Ama ilk cumlesinde de soyledigi gibi, er gec blogu kaldircaklarmıs. Heralde temizlik yapcaklar :)

Simdilik bizim icin de yapcak birsey kalmiyor. Ben de gecici olarak kampanyayı sonlandiriyorum.

ElisaMcCline

Tamamdır,
Değişiklik olur ve bilginiz olursa, haber beklerim.. ;)

Herkese geçmiş olsun :)

Mesen

Merhaba arkadaşlar. Uzun süre oldu görüşmeyeli :) Hayatıma yeni bir şekil verdim bunun için fazla internet ile uğraşmıyorum dersler çok sıkılaştı. Neyse, ben clixsense'de çek ile minimum ödeme tutarı $100 olan bütün ülkelere yapılan ödeme şekli var. Bu ödeme şeklini nasıl alabilirim bunu soracağım size.

Mesen

[IMG]http://i56.tinypic.com/330snwl.png[/img]

Hayatımda ilk kez ClixGrid'e girip tıkladım. 2. denemede $0.10 çıktı  :D :D :D :D 47 deneme kaldı bakalım daha ne kadar çıkacak :D

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 09 Ekim 2011, 14:04:58
[IMG]http://i56.tinypic.com/330snwl.png[/img]

Hayatımda ilk kez ClixGrid'e girip tıkladım. 2. denemede $0.10 çıktı  :D :D :D :D 47 deneme kaldı bakalım daha ne kadar çıkacak :D

Clixgrid alışkanlık yaptı bende :)