Euro-pinata (SCAM)

Başlatan bekeli, 08 Şubat 2013, 16:00:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Şubat 2013, 16:43:41
Arkadaşlar,
Başta da dikkatimi çekmişti ama artık eminim.
Kiralık refler burada bot değil. Gerçek kişiler. Şu anda kiralanacak ref yok mesela.
Bu nedenle kiralayayım şöyle 200-300 ref felan diyemiyorsunuz. Dolayısı ile kazanç oranları iyi olsa da pek bi anlamı kalmıyor. Upline'sız üye gelmesi lazım ki kiralayabilelim. İlk başlarda upline'sız üye olan olmuştur ama bundan sonra çok çok az olacaktır. Bi nebze olsun sitenin devamlılığı adına iyi bir durum ;)

Bu aynı zamanda bir dezavantaj ama bekeli. Kötü olur demiyorum ama o kadar da iyi bir durum olmayabilir, gözden kaçmaması gerekir diye yazıyorum.
Admin yönetimi bu konuda çok önemli. Multi ref kiralama yoluna gitmezse site kısa zamanda scam olur.

En son Openbux ta yaşandı aynı durum. UPG alanlar, haklı olarak paralarının karşılığını almak ister, alamazlarsa da disputeler gelir.
Ve aynı şekilde gerçek refin olan üyeler kiralama yapamadıkça birer birer siteyi bırakır. Bu durumda kiralama yapabilenler de yapamayanlardan daha şanslı olmuyor.
Kısır döngü yani.

tolgacan86

Aslında buxhost sitelerinin batmasının temel nedenide bu bence.. Ref kiralama olayının kısır döngü içerisinde devam etmes..

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 11 Şubat 2013, 18:28:08
Aslında buxhost sitelerinin batmasının temel nedenide bu bence.. Ref kiralama olayının kısır döngü içerisinde devam etmes..
(a) (a) (a)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

hocam bunu cashout bolumune nerden bakabilioz ben tıklıom ama cıkmıo yazılar geliyo sadece

ikose

Alıntı yapılan: sicher - 12 Şubat 2013, 19:50:43
hocam bunu cashout bolumune nerden bakabilioz ben tıklıom ama cıkmıo yazılar geliyo sadece
öncelikle hesabında güncelleme yapman gerekir

PP veya Payza hesabını eklediğinde o dediğin yazılar kalkacak
yerine bakiyeniz .....$  Min ödeme .....$ gelecektir..
Min ödeme tutarına ulaştığınızdada ekrar ödeme talebine açılacaktır.
Bol kazançlar..

sicher

önceden Payza mı eklemiştim suan ise PP da ekledim fakat gene yazılar  var belki yarın düzelir düzelmessede ödeme limitine ulaşınca gözükse yeter baska diyecek laf yok

bekeli

Alıntı yapılan: sicher - 12 Şubat 2013, 20:27:34
önceden Payza mı eklemiştim suan ise PP da ekledim fakat gene yazılar  var belki yarın düzelir düzelmessede ödeme limitine ulaşınca gözükse yeter baska diyecek laf yok

Cashout'a tıkladığınızda açılan sayfada üstte cashout history altta ise cashout request yazar.

Cashout request'e tıklayarak ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Paypal ve Payza seçenekleri çıkar. İstediğinizi seçerek ödeme isteyebilirsiniz.
Tabi şu anda hesabınızda yeterli miktar olmadığı için çekim yapamazsınız..
nTen scriptli sitelerin hepsinde bu şekilde ödeme alınmaktadır..