PTC den zengin olmak isteyenler buraya !!!

Başlatan ElisaMcCline, 10 Şubat 2013, 21:41:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

bu siteyi göreli 1 hafta olmustur burada paylaşımda bulunacaktım fakat pek inanasım gelmedi cunku sitenin birisinde tık değeri 1$ dı 100 $ olunca ödeme yapıyordu meğersem 100$ olunca 100 puan oluyormus sonrasında 1 $ veriyormus yukarıdaki siteyi pek incelemedim fakat buda aynı mantıktır yani müsait oldugumda bi bakarım

hakanatik01

Aynen dediğin gibi sicher :) farkındaysan zaten konu Geyik bölümünde gırgır şamata olsun diye siteyi falan incelemeye gerek yok yani :)

amanbea

Düşündüm de clixsense de 0,001 $ olan reklamın countdown'u 3 0,01 $ olan reklamın countdownu 30 saniye.
Aynı mantıkla düşündüğümüzde 500$ lık reklamın countdown'u =

100 x 30 x 500 = 1500000 saniye = 25000 dakika = 416,6 saat = 17,3 gün (p) (p) (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: amanbea - 09 Nisan 2013, 03:40:08
Düşündüm de clixsense de 0,001 $ olan reklamın countdown'u 3 0,01 $ olan reklamın countdownu 30 saniye.
Aynı mantıkla düşündüğümüzde 500$ lık reklamın countdown'u =

100 x 30 x 500 = 1500000 saniye = 25000 dakika = 416,6 saat = 17,3 gün (p) (p) (p)

Bu konuyu nasıl buldun yahu :)

bu arada o hesapta yeme-içme, uyku, gibi unsurlar olmadığı gibi, reklamın biri bitiyor diğeri anında başlıyor olarak hesap var :)
Yani al csense de 500$ lık reklam, tıkla kazan deseler ( ki csense de bir de izleme zorunluluğu olduğunu da düşünürsek) muhtemelen 1 ay reklam tıklamak gerekecek :)

amanbea

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Nisan 2013, 14:17:02
Bu konuyu nasıl buldun yahu :)

bu arada o hesapta yeme-içme, uyku, gibi unsurlar olmadığı gibi, reklamın biri bitiyor diğeri anında başlıyor olarak hesap var :)
Yani al csense de 500$ lık reklam, tıkla kazan deseler ( ki csense de bir de izleme zorunluluğu olduğunu da düşünürsek) muhtemelen 1 ay reklam tıklamak gerekecek :)

Ben farklı bir açıdan bakmıştım tek bir reklam tık değeri 500 $ :) Bilgisayarı açıp tıklayın ardından 17 gün elektirik kesilmemesi için dua edin  :g

ikose

hakanatik01

Öncelikle konunuz yanlış yerde;Olması gerekn yer;
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/
tanıtım eksik upgrade tablosu yok
lütfen burayı okuyun;
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/site-tanitim-kurali-%28guncellendi%29/
Ayrıca siz söylemeden ben kendim yuvarlanıp giderim :P  (gyk)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Temmuz 2013, 01:57:24

Ayrıca siz söylemeden ben kendim yuvarlanıp giderim :P  (gyk)

leb demeden soluğu çorumda aldığın için teşekkürler..

ikose

Hep bunu yazmayı hayal ediyordun demiiii  (gyk)

ElisaMcCline

eee, ref linki de yok, sitenin linki de.
iköseeee, çok ayıp ama, siteyi sadece kendine mi saklıyosun (d)

Biz de PTC zengini olmak istiyoruz :P :g