paypal para yatma süresi.

Başlatan voldemort, 12 Şubat 2013, 23:56:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

merhaba ben paypaldan bankaya para istiycem mesela ödeme süresi 3 gün diye biliyorum ama bazıları 2 gün içinde paypal türk banklarına ödeme gönderiyormuş,sıkıntım şu normal bankamatik kartım var ve biliyorsunuz ki banka her 6 ayda bir 50 tl kesiyor bende para yatınca netten bakıp hemen bankay gidiyorum ki parayı banka almasın :D.Mesela ben yarın çarşamba günü paypaldan paramı istesem cuma gününe gelir mi 2 gün içerisinde yani yoksa 3 günde ödeme yaparsa araya hafta sonu giriyor yani para pazartesine kalırmı cevaplarınızı bekliyorum biraz acele ama kusura bakmayın malum ihtiyaç şimdiden tşkler bol kazançlar herkese.

arshi

Cumaya gelmesi için hemen şimdi iste bence :)

voldemort

şimdi istersem cuma akşamı gelir mi kesin diyorsan istiycem hafta sonu sayılıyormu bir bilginiz var mı?

arshi

Ben salı gecesi 22:00-23:00 gibi istiyorum her zaman ve cuma günü hesabıma geçmiş oluyor, pazartesiye sarktığı hiç olmadı. Vakit kaybetmeden isteseydin keşke, yine gelir diye tahmin ediyorum gerçi ama sadece tahmin tabii. :)

voldemort

tşk ederim yardımın için seni dinliycem salı isterim artık.

drogba

kuveytbank ta almıyorlar o ücreti dene bence.

ElisaMcCline

Paranın ille de Cuma mı gelmesi gerekiyor, Şimdi isteyin, Cuma gelmezse Pz.tesi gelir.
Neden 1 hafta sonrasına sallıyorsunuz ki.

Ek olarak,
Benim Pztesi sabaha karşı yaptığım talepler, Çarşamba sabahı elimde oluyor. son 2 aydır genelde hep böyle. 2 günde geliyor.

voldemort

haklısınız cuma günüyle bir alaksı yok sadece banka kesinti yaptığı için 6 ayda bir 50 tl sıkıntı orada yoksa ne zaman gelirse gelsin,daha öncee sorduğum gibi 2 günde paranız geliyor dediniz mesela perşembe günü istersem 2 günde geldiğini varsayarsak para cumartesi yatması lazım ama haftasonu iş günü olmadığı için para hafta başına yatar bu zaman zarfında banka paraya el koyarmı sıkıntı orada.

ElisaMcCline

Kesintiler manuel değildir, ne zaman gelirse gelsin kesilerek hesabınıza işlenir.
yine de sizin düşüncenizden hareketle, Pztesi yapın o zaman işlemi. Her türlü gecikme vs durumuna karşı hafta içinde hesabınıza geçer.

voldemort