paypal para yatma süresi.

Başlatan voldemort, 12 Şubat 2013, 23:56:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: voldemort - 20 Şubat 2013, 13:40:55
desenize boşuna bir tanedaha hesap açtırdım ama olsun kuveytürk kesinti yapmıyor önemli değil,bankanın nismini paypala tanıtırken kuveyttürk yazdık normalde kuveytturk yazılması gerekmiyormu umarım sorun olmaz paypal bankamı tanır,son olarak dün ödeme istedim öğlen 16.00'da perşembe o saate ödeme gelir sanırım,bu ödemenin ardından hemen birtane daha ödeme isteyebilirim dimi paypaldan.

Burada ne yazıyorsa onu yazın:
http://www.bilgiportal.com/zemin/yazi/1464/bankalarin-uluslararasi-banka-kodlari-national-bank-code

Sizin bankada böyle geçiyor:
KUVEYT TÜRK EVKAF FINANS KURUMU A.S ===> 205
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

voldemort

ben ufak harfle yazdım paypala şu şekilde   kuveyt türk sorun olmaz umarım.ödemeyi 19.02.2013 salı günü saat 15.35'te istedim 2 gün geçti gelmişmidir sizce.

hakanatik01

Alıntı yapılan: voldemort - 21 Şubat 2013, 14:57:00
ben ufak harfle yazdım paypala şu şekilde   kuveyt türk sorun olmaz umarım.ödemeyi 19.02.2013 salı günü saat 15.35'te istedim 2 gün geçti gelmişmidir sizce.
:) Cem yılmazın esprisi geldi ne bileyim ben ne paypalım ne banka :P :)
Paypalın gönderim süresi bellidir 7 gün içinde hangi gün olursa artık benim şuana kadar 2 günden uzun sürmedi;Senin ödeme isteğin öğleden sonra olduğu için ertesi güne de kalabilir gibi geldi ama bana;benim tüm ödeme isteklerim 12 den önceydi ;)

voldemort

abcb

Paypalda banka hesabına gönderdiğin paranın yanında "ayrıntılar" yazar, mavi renkli
Ayrıntılara tıkladığında eğer tamamlandı yazısını görüyorsan para hesabına gelmiş demektir  :)   

enderege

Alıntı yapılan: voldemort - 21 Şubat 2013, 14:57:00

Sorun olursa 10TL veya 10$ (Ana paran hangisiyse) eksik hesabına geri yatırırlar.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Hesap sahibiyle soyadı tutmuyor mu ?

Bilgiler doğruysa sorun olacağını sanmam...

voldemort

hesap sahibi benim hocam,paypal hesabı ile banka hesabı bana ait sadece banka adını ufak yazdım kuveyt türk.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: voldemort - 21 Şubat 2013, 21:10:51
hesap sahibi benim hocam,paypal hesabı ile banka hesabı bana ait sadece banka adını ufak yazdım kuveyt türk.

Hesaptan çıktı görünüyorsa beklemek dışında bir şansın yok.. Sorun olmayabilir de. Türkçe karakter kullanman da kötü olmuş tabii ki.

voldemort

bugün sabah param yatmış gittim paramı çektim sorunsuz sonrasında sorun olmaz umarım,birkere yattığına göre banka ismini değiştirmeye gerek yok.