Probux Golden Olmak ile ilgili.

Başlatan Mahmutali, 15 Şubat 2013, 22:15:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mahmutali

Probux Golden Olmak ile ilgili sorum olcakti simdi 70 dolar param var 2-3 aydır siteye üyeyim golden olacam simdi nasil olacam olanlar söylerse iyi olur seyi biliyorum goldena tıkla sonra paypalı seç sifreini vs yaz sonra fatura kesiyorlar sonra anında golden oluyorsun demi ? ordan itabaren bilmiyorum hani bir aksilik filan çikar  :X o yüzden sorim dedim ve arada sırada probuxa girdimi sayfa hatası veriyor refresh atiyorum 2-3 defa düzeliyor sizce normalmi batmasin teşekkürler

enderege

Alıntı yapılan: Mahmutali - 15 Şubat 2013, 22:15:53
Probux Golden Olmak ile ilgili sorum olcakti simdi 70 dolar param var 2-3 aydır siteye üyeyim golden olacam simdi nasil olacam olanlar söylerse iyi olur seyi biliyorum goldena tıkla sonra paypalı seç sifreini vs yaz sonra fatura kesiyorlar sonra anında golden oluyorsun demi ? ordan itabaren bilmiyorum hani bir aksilik filan çikar

Aynen bu dediğiniz gibi. Bir aksilşik çıkacağını sanmıyorum. Sayfa hatası her sitede olur ve sonra düzelir. Ama yarına sitenin ödeme yapacağına kimsede garanti veremez.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Mahmutali

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2013, 22:19:28

Aynen bu dediğiniz gibi. Bir aksilşik çıkacağını sanmıyorum. Sayfa hatası her sitede olur ve sonra düzelir. Ama yarına sitenin ödeme yapacağına kimsede garanti veremez.

Teşekkürler hocam aksilik çikmaz isallah sizi forumlardan taniyorum baya aktifsiniz. :) benimde nick mahmutali rastlarsanızı bir gün teşekkürler .

tolgacan86

$70 param var dediğiniz durum acaba paypal bakiyenizde mi $70 mı var? Eğer öyleyse oradaki parayla alamazsınızda..

Mahmutali

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Şubat 2013, 22:22:27
$70 param var dediğiniz durum acaba paypal bakiyenizde mi $70 mı var? Eğer öyleyse oradaki parayla alamazsınızda..

Sanal kart onaylı ama ?

enderege

Alıntı yapılan: Mahmutali - 15 Şubat 2013, 22:25:52
Sanal kart onaylı ama ?

Sanal kart onaylı ise alabilirsiniz. Yanlız gözden kaçırdığım bişey daha var. Bunuda göz önüne alın. Golden almayla iş bitmiyor refde almalısınız. Bunu harcamasınıda hesba katın. Hata bana kalırsa önce ref alın. Sonra golden alın.

Mahmutali

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2013, 22:29:20
Sanal kart onaylı ise alabilirsiniz. Yanlız gözden kaçırdığım bişey daha var. Bunuda göz önüne alın. Golden almayla iş bitmiyor refde almalısınız. Bunu harcamasınıda hesba katın. Hata bana kalırsa önce ref alın. Sonra golden alın.

Teşekkürler hocam 100 tane kiralik refim var zaten bunların geliri ile dahada alirim .

enderege

Alıntı yapılan: Mahmutali - 15 Şubat 2013, 22:32:17
Teşekkürler hocam 100 tane kiralik refim var zaten bunların geliri ile dahada alirim .

O zaman bir 100 daha alın öyle golden alın.

Mahmutali

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2013, 22:33:22
O zaman bir 100 daha alın öyle golden alın.

Peki hocam 2-3 hafta sonra olurum o zaman .

tolgacan86

Şimdi burada bir karışıklık var.. Öncelikle şunu tekrar belirteyim, paypal bakiyenizde olan $70 ile probux'tan birşey alamazsınız, sanal değil orjinal kredi kartıda tanıtmış olsanız farketmez..