Probux Golden Olmak ile ilgili.

Başlatan Mahmutali, 15 Şubat 2013, 22:15:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mahmutali

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Şubat 2013, 22:36:29
Şimdi burada bir karışıklık var.. Öncelikle şunu tekrar belirteyim, paypal bakiyenizde olan $70 ile probux'tan birşey alamazsınız, sanal değil orjinal kredi kartıda tanıtmış olsanız farketmez..

Hocam ben anlamadim alamazsak niye paypal para ödeme seçenegi var ? sizin dediginiz gibide olabilir isallah öyle degildir .

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Şubat 2013, 22:36:29
Şimdi burada bir karışıklık var.. Öncelikle şunu tekrar belirteyim, paypal bakiyenizde olan $70 ile probux'tan birşey alamazsınız, sanal değil orjinal kredi kartıda tanıtmış olsanız farketmez..

Yada kısaca ve kesin olarak şöyle ifade edelim:
Paypal bakiyesini kesinlikle yurtdışı  sitelrde harcayamazsınız. Harcama yapacaksanız Kredi kartından çekim yapılır. Bakiyenizi ya banka hesabına atacaksınız yada yurtiçi sitelerde harcayacaksınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Mahmutali

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2013, 22:39:58
banka hesabına atacaksınız yada yurtiçi sitelerde harcayacaksınız.

Kötü oldu bu ben daha önce probuxa 5 dolar yatırım yapmıstım ilk basladigim zamanlar ref almak için sorunsuz yattı demek büyük miktar olunca sıkıntı oluyor.

enderege

Alıntı yapılan: Mahmutali - 15 Şubat 2013, 22:44:54
Kötü oldu bu ben daha önce probuxa 5 dolar yatırım yapmıstım ilk basladigim zamanlar ref almak için sorunsuz yattı demek büyük miktar olunca sıkıntı oluyor.

Yanlışınız var. Karttan çekmiştir. Siz farkına varmamışsınızdır. yada payza bakiyenizden atmışsınızdır. Payza ve liberty reserve bakiyeniz ile satın alabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Mahmutali

Alıntı yapılan: enderege - 15 Şubat 2013, 22:47:47
Yanlışınız var. Karttan çekmiştir. Siz farkına varmamışsınızdır. yada payza bakiyenizden atmışsınızdır. Payza ve liberty reserve bakiyeniz ile satın alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam payzadan yapmis olabilirim simdi denedim 5 dolar eklicektim olmadı .

tolgacan86

Şimdi şöyle toparlayım o zaman, her ödeme işlemcinin farklı özellikleri, ülkelere göre uyguladıkları farklı programları vardır.

Paypal için; bakiyenizdeki parayla yurt içi alışverişi yapabilir, bankanıza çekebilir, kredi kartınıza gönderebilirsiniz.

Yurtdışı alışverişleri içinse kredi kartı / sanal kart kullanmak zorunlu ve tek yöntemdir.

Payza; bakiyenizdeki parayı yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabilirsiniz. Bankaya gönderebilir, kredi kartına çekebilirsiniz, her ne kadar bu yöntemler tavsiye edilmesede..

Liberty Reserve; bakiyenizdeki parayı yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabilirsiniz.. Parayı çekemezsiniz.. (kredi kartına çekim işlemi aylardır gelecek diye bekliyoruz.. )

Solid Trust Pay; Bakiyenizdeki parayı yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabilirsiniz. Bankaya gönderebilir, kredi kartına çekebilirsiniz.

Mahmutali

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Şubat 2013, 22:53:52
Şimdi şöyle toparlayım o zaman, her ödeme işlemcinin farklı özellikleri, ülkelere göre uyguladıkları farklı programları vardır.

Paypal için; bakiyenizdeki parayla yurt içi alışverişi yapabilir, bankanıza çekebilir, kredi kartınıza gönderebilirsiniz.

Yurtdışı alışverişleri içinse kredi kartı / sanal kart kullanmak zorunlu ve tek yöntemdir.

Payza; bakiyenizdeki parayı yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabilirsiniz. Bankaya gönderebilir, kredi kartına çekebilirsiniz, her ne kadar bu yöntemler tavsiye edilmesede..

Liberty Reserve; bakiyenizdeki parayı yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabilirsiniz.. Parayı çekemezsiniz.. (kredi kartına çekim işlemi aylardır gelecek diye bekliyoruz.. )

Solid Trust Pay; Bakiyenizdeki parayı yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabilirsiniz. Bankaya gönderebilir, kredi kartına çekebilirsiniz.

Sagolun hocam ben bir şekilde paypal dışında halledelim golden olmayı.

batucan011

benim daha 0,1180 $ var :D 5 dolar olana kadar olme eşeğim olme ama daha 2 günlük üyeyim ben :D 2 dolar olunca 10 tane ref alacm :D

tolgacan86

@batucan; sırf bugün tenefüs ve öğle arasında yaptığım tasklarla $3'ın üzerinde kazandım, net rakamı bilmiyorum yalnız..

Task yapmadığın sürece kolay birikmez, task yapmak bu işin sırrı ;)

batucan011

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Şubat 2013, 23:19:02
@batucan; sırf bugün tenefüs ve öğle arasında yaptığım tasklarla $3'ın üzerinde kazandım, net rakamı bilmiyorum yalnız..

Task yapmadığın sürece kolay birikmez, task yapmak bu işin sırrı ;)

nasıl yapılıyor ki :D yardım etsen ?? daha çok toyum :D