OptickBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 16 Şubat 2013, 21:46:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Tıklama ona kardeşim.
Zaten ödeme isteyeli 3 gün oldu hala gelmedi. Birkaç güne daha gelmesse bırakın bence.

hakanatik01

7 gün falan şartı olabilirmi bir TOS kurallarına bakın ne kadar sürede ödüyor ...

@ikose (ustam) bu arada browse4bux ödemeyi göndermiş 3 ay sonra [4-5ay tık 3 ay bekleme 7-8 ayda 5$ fena değil :P:D :D 3-4$ san devam edebilirsin :) ödemeye yapıyor ama çok uzun bekletiyor...Adminin bir iki ufak sıkıntısı varsa bunları giderip ödemelere başlamış olabilir;Bu siteyi kullananların bilgisine [Browse4bux]

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2013, 15:59:57
7 gün falan şartı olabilirmi bir TOS kurallarına bakın ne kadar sürede ödüyor ...

@ikose (ustam) bu arada browse4bux ödemeyi göndermiş 3 ay sonra [4-5ay tık 3 ay bekleme 7-8 ayda 5$ fena değil :P:D :D 3-4$ san devam edebilirsin :) ödemeye yapıyor ama çok uzun bekletiyor...Adminin bir iki ufak sıkıntısı varsa bunları giderip ödemelere başlamış olabilir;Bu siteyi kullananların bilgisine [Browse4bux]
senin geçenlerde hesap ettim 2 ayı geçti diye
bırakmıştım 3usd civarıydı
hemen devam ederim.
beklemek konusunda sabırlıyımdır.. :))
Teşekkürler Hakan, makbule geçti..
hazır taskta var.
toplanır hemen para
Senin ödemende Hayırlı olsun  (p) ($)

sicher

Alıntı yapılan: ikose - 25 Şubat 2013, 15:55:20
reklam açılırken 2-3 kere   Esc. tuşuna bas..  :y
Biraz hızlı davranman gerekiyor yalnız..  :g

tamam ikose denerim

sicher

Alıntı yapılan: gokovic - 25 Şubat 2013, 15:55:41
Tıklama ona kardeşim.
Zaten ödeme isteyeli 3 gün oldu hala gelmedi. Birkaç güne daha gelmesse bırakın bence.

tamamdır sen aktif ol bak bakalım olmazsa bırakırız sorun yok

gokovic

Dear OptickBux.Com Members.
We are happy to inform you that our March Referral Contest is almost ready to start therefore here are the rules :

Top 10 OptickBux members that on the 15`th March will have the most number of direct referals will win as follows :
First place - 250$
Second Place - 150$
Third Place - 100$
From 4 to 7 Place - 25$ each
From 7 to 10 - 10 $ each.

Start Advertising your OptickBux Ref link and earn big with us!

Bu şekilde mail gelmiş. Sanırım DR yarışması var. 15 Marta kadar. Fakat hala ödeme göndermedi şaibeli.  :g
Admin aktif gözüküyo ama ticket a da cevp yazmadı. Göndermicekmiş gibi bi his var bende.

ýrmakk

Ödemeniz hala gelmedi mi Gökovic sizi bekliyorum ödeme alırsanız refinizden üye olacağım

gokovic

Yok gelmedi malesef.
Oyüzden tıklayan arkadaşlar varsa bıraksın bence. ödeme gelirse devam ederler. Haber ederim.  :y

abcb

Bıraktım Gokovic, ödeme gelince haber verirsen devam ederim  :)

gokovic

Alıntı yapılan: abcb - 27 Şubat 2013, 13:42:52
Bıraktım Gokovic, ödeme gelince haber verirsen devam ederim  :)

Tamam hocam. Pek gelceğini zannetmiyorum.  :g