Rapidptc-bux (SCAM)

Başlatan Uniquehero, 19 Şubat 2013, 10:04:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

(scm)

SCAM

İlk site tanıtımını yapıyorum eğer ki yanlışlarım varsa affola

Site Adı: rapidptc-bux
Tık Değerleri: 0.0066$
Reklam Sayısı: baya var :D
Tıklayabileceğimiz Reklam Sayısı : 20
Ödeme Limiti: $1.00
Günlük Kazan: 0.132
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Payza - LR

ilk 1500 üyeye premium üyelik ve 1$ Purchase Balance vermektedir.

tolgacan86

Parça parçada olsa upgrade tablosunu yüklemelisin. Sitelere üye olurken öğrenmek istediğimiz bir çok bilgi orada var çünkü. ;)

Hayırlı olsun tanıtımın umarım uzun soluklu olur senin için..

Uniquehero

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 19 Şubat 2013, 10:06:50
Parça parçada olsa upgrade tablosunu yüklemelisin. Sitelere üye olurken öğrenmek istediğimiz bir çok bilgi orada var çünkü. ;)

Hayırlı olsun tanıtımın umarım uzun soluklu olur senin için..
tmm deneyeceğim :D teşekkürler

lovablegs

öncelikle hayırlı olsun tanıtımın ilk olduğu için kendi yaşadığım zorluğu hatırladım  ;)

eğer chrome kullanıyorsan bu eklentiyi kur çok rahat yaparsın artık ekran görüntüsü almayı
hele bide benim gibi netbook kullanıyorsan böyle bi şey şart paintle falan çok zor alınıyor upgrade tablosu..ama artık bu eklentiden sonra çok rahat alabileceksin bende zaten buradan öğrendim hakan sayesinde dene muhakkak ...yapamazsan sorularını diğer konudan sorabilirsin kolay gelsin  :)

Uniquehero

teşekkür ederim kuracağım :D

hakanatik01

Ultimate'ten sonrasına gerek yok bu tarz sitelerde :) kazançta yakında düşer gibi ilk 1'PB ile herkes reklam verdi herhalde neyse arada tıklarım :) umarım siz biran önce ödeme alırsınız;sürekli değil arada tıklayan refim silme durumu olursa ilk silinmek isterim :) bol kazançlar  ;)

abcb

İlk tanıtımımı yaptığım zamanı hatırladım, üniversite sınavına girmek gibi birşeydi  :g
Elisa Hocam sağolsun ne kadar yardım etmişti  O:-)

Senin de ilk tanıtımın hayırlı olsun Uniquehero  :)
+1, Bol kazançlar  :)

1 p.b. ile 20 saniyelik 1000 reklam verebiliyorsunuz  :)

Uniquehero

Alıntı yapılan: abcb - 19 Şubat 2013, 12:37:48
İlk tanıtımımı yaptığım zamanı hatırladım, üniversite sınavına girmek gibi birşeydi  :g
Elisa Hocam sağolsun ne kadar yardım etmişti  O:-)

Senin de ilk tanıtımın hayırlı olsun Uniquehero  :)
+1, Bol kazançlar  :)

1 p.b. ile 20 saniyelik 1000 reklam verebiliyorsunuz  :)
Tesekkur ederim arkadaslar ilk tanitim ve ilk kazancimizi alirda devamini getirebilirsek cok iyi olacak :)

abcb

Uniquehero, ref geliri görünüyormu (henüz tıklamam bitmedi ama bakarmısın)
Bazı sitelerde ilk gün ref geliri vermez çünkü

hakanatik01

1PB'yi bence micro jobta kullanın reklam verdiğinizde bu aralar pek tıklayan olmayabilir microjob verdim ben 3 kişi gelsin dedim CAFM için 0,2000 den 12 tık alsam sonra tıklamasalar bile yeter :) microjob vermek daha iyi gibi geldi bana

edit:birde baktın microjoba gelen yok Uniquehero ve diğer kullanan arkadaşlara haber veririz gelir alırlar görevi bedavadan 0,2 :P