Rapidptc-bux (SCAM)

Başlatan Uniquehero, 19 Şubat 2013, 10:04:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: ikose - 20 Şubat 2013, 14:13:11
Bu konuya bir bak.. Güzel bir video var.
Anlamadığın yer olursa yine de sorabilirsin.
Kolay gelsin

tşk. ederim mod um  :y :g

hakanatik01

Ben devam edemeyeceğim kusura bakma ama bir görev vermiştim gelip kullanıcı adını yaz hemen onaylayayım şimdi 0,2 katkım olsun sana tıklarımdan daha iyi getiri olmuş olur :g :g

Görevin adı {4 ads only ----Clickinadsformoney----}

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Şubat 2013, 12:07:31
Ben devam edemeyeceğim kusura bakma ama bir görev vermiştim gelip kullanıcı adını yaz hemen onaylayayım şimdi 0,2 katkım olsun sana tıklarımdan daha iyi getiri olmuş olur :g :g

görevi kaç kişilik verdin Hakan..  ???
bende yapayım.. mı  ???

hakanatik01

Yap ustam onayladım seni 4 kişilkti ben kullanamayacağım siteyi seni kabul ettim 2 kişilik kontenjanımız kaldı :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Şubat 2013, 12:12:09
Yap ustam onayladım seni 4 kişilkti ben kullanamayacağım siteyi seni kabul ettim 2 kişilik kontenjanımız kaldı :)
Teşekkür ederim Hakan..

Uniquehero

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Şubat 2013, 12:07:31

Görevin adı {4 ads only ----Clickinadsformoney----}

tmm yaptım teşekkürler ve site den para çekme işlemi yapmak için en az 10 günlük üye olmak gerekiyormuş   (sinir) (sinir)

hakanatik01

Tamamdır;

İlk bunu akıl edeydik iyiydi :g :g önermiyoruma ama açıcaktın 5 tane sahte hesap vericektin 0,5 lik görev gidip kendini onaylıyacaktın al sana 2-2,5$ :P  :g :g

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Şubat 2013, 12:16:42
Tamamdır;

İlk bunu akıl edeydik iyiydi :g :g önermiyoruma ama açıcaktın 5 tane sahte hesap vericektin 0,5 lik görev gidip kendini onaylıyacaktın al sana 2-2,5$ :P  :g :g
bende duruyor hala 1usd
dur bende yazayım bir görev..

abcb

Hakan yapayımmı görevi  ???

ikose

Görev verdim bunuda yaparsanız onaylıyım arkadaşlar ( 4 kişi )

Probux - 4 click (Orange Adv)

Edit = görev adını yazmamışım özür dilerim..