Help us Locate These Retail Stores on a Map! (b2) doğrular

Başlatan arnutwowew, 19 Şubat 2013, 19:39:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Vay arkadaş işi çözmüşsünüz siz, ben son 2 görevde 2 hesaptan yaptım diye seviniyordum :D

ElisaMcCline

Yoğunluktan pek foruma yazamıyorum, bu konuya da girince çıkamıyorum diye bakmıyordum ama 9 sayfa da dile kolay, bir bakayım dedim sonunda az bir vakit buluca :)

Çok güzel iş çıkartmışssınız tebrikler :) :y

Bir 15-20 dk ayırıp ben de mi baksam diye düşünmüyor değilim şu anda.. :)

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Şubat 2013, 16:24:24
Yoğunluktan pek foruma yazamıyorum, bu konuya da girince çıkamıyorum diye bakmıyordum ama 9 sayfa da dile kolay, bir bakayım dedim sonunda az bir vakit buluca :)

Çok güzel iş çıkartmışssınız tebrikler :) :y

Bir 15-20 dk ayırıp ben de mi baksam diye düşünmüyor değilim şu anda.. :)
ben bakarak gittiğim halde 1 saatte 4,50$ oldu
Hakanın belittiği sistemle giderseniz daha da fazla kazanacağınıza eminim

Hakan dan alıntıdır =   """""
+ olarak misal 40 tane yaptınız yüzdeniz iyiyse misal 80-90'larda listeye bile bakmadan YES-NO gidin oranınız 72-75 arasına geldimi tekrar listeye dönün 80'lere  çıkartın tekrar YES-No yapın  Eğerki zaten 90tane yaptıysanız görevi ve oranınız 70in üstündeyse hiç bakmayın listeye basın YES-Noyu atılmadan bitiyor  hız önemli görevde """""

Bol kazançlar, kolay gelsin Hocam..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 20 Şubat 2013, 16:26:36
ben bakarak gittiğim halde 1 saatte 4,50$ oldu
Hakanın belittiği sistemle giderseniz daha da fazla kazanacağınıza eminim

Hakan dan alıntıdır =   """""
+ olarak misal 40 tane yaptınız yüzdeniz iyiyse misal 80-90'larda listeye bile bakmadan YES-NO gidin oranınız 72-75 arasına geldimi tekrar listeye dönün 80'lere  çıkartın tekrar YES-No yapın  Eğerki zaten 90tane yaptıysanız görevi ve oranınız 70in üstündeyse hiç bakmayın listeye basın YES-Noyu atılmadan bitiyor  hız önemli görevde """""

Bol kazançlar, kolay gelsin Hocam..

Açıkçası o kadar vaktim olmaz zaten :)

Training i de zor geçtim, sanırım bir kısmını güncellemiş olabilirler :)
3-5 yapıp kaçarım sanırım .. bilgi için teşekkürler :y :)

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Şubat 2013, 16:39:49
Açıkçası o kadar vaktim olmaz zaten :)

Training i de zor geçtim, sanırım bir kısmını güncellemiş olabilirler :)
3-5 yapıp kaçarım sanırım .. bilgi için teşekkürler :y :)
o zaman hiç bakmadan yes- No diyerek gidin
hiç uğraşmayın listeyle Hocam

tolgacan86

ben 2. yi zor yaptım.. :) Mehdi 13. yü yapıyor duyurulur :) adam 2 göreve daha böyle uğraşsa araba alır kendine bir tane :g :g

FilmsizKalma

Bende konuyu takip edememiştim. 10 dk önce gördüm :D malesef 25 tane yapıp bıraktım özel ders var:)  1032 tane var belki kalır 1.5 saate :P gelirsem tamalarım elinze sağlık arkadşalar :)

ikose

Sınır gene 99 mu arkadaşlar
yani bir hesaptan 99 adet mi yaptırıyor..

richman

Thanks working zart zurt hatasını aldım kendimi biraz fazla kaptırmışım :D Şimdi probuxa clixsenseye falan bakıyorum bu hatayı alıyorum

Finished!
Sorry, there is no more work available on this job at this time. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help. Please return to the list of available tasks and find another one you would like to try.
You can find more tasks by going back to the list of available tasks.

Ama daha 500 küsür var ıp çerez sıfırladım yine olmadı herkesmi bu hatayı alıyor  ???