NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Nisan 2013, 23:45:22
Yaa başka refin olsa, upg de alacaktım ben.. Ama olmadı... :)
Bilimadan yapabiliyorsa yapsın yer değişikliği vs de alayım upg, eğer ucunda upg alacak ref bekleyen biri varsa... :)
Maksat hem siteye hem de refi olduğum kişiye destek olsun..

Neyse işte, ben ahlaksız da olsa, yaptım teklifimi :)

O zaman, 5 upgrade yapmış ref hedefinde olan başka üyelerimiz de varsa, upline'ınızın da izniyle upline'ınızı değiştirebilirim.

lovablegs

hayırlı olsun ırmak sonunda tamamlamışsın bol kazançlar ...site güzel gidiyor Allah bozmasın inşallah :)

bilimadam

Alıntı yapılan: lovablegs - 01 Mayıs 2013, 13:22:16
hayırlı olsun ırmak sonunda tamamlamışsın bol kazançlar ...site güzel gidiyor Allah bozmasın inşallah :)

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Hedeflerimiz var, inşallah bu hedefler doğrultusunda sitemizi çok iyi yerlere taşıyacağız, hep birlikte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: lovablegs - 01 Mayıs 2013, 13:22:16
:) Teşekkür ederim lovablegs. Siteden bende çok memnunum iyi gidiyor umarım böyle devam eder.  :y

bilimadam

Aradan geçen sürede birbirimizi az çok tanımaya başladığımız için bundan sonra siz gelirkapısı üyeleri ile eğer sizlerin de izni olursa "sizli" konuşmak yerine "2. tekil şahıs" olarak konuşmak istiyorum. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 01 Mayıs 2013, 12:57:32
O zaman, 5 upgrade yapmış ref hedefinde olan başka üyelerimiz de varsa, upline'ınızın da izniyle upline'ınızı değiştirebilirim.

Biraz geç kalmışız, baktım şimdi yine, upg ücreti için son gün dündü sanırım.
Upline' ım zaten uğraşmayın diyor, sorun olmayacaktı, Ama upg aldığımda işine yarayacak kadar çıkmış pek kişi de yoktu galiba.
Eski rakamdan almadıktan sonra yeni rakamdan upg almak da mantıklı değil zaten şu anda..
Kısaca başka siteye diyelim artık :)

Teşekkürler yine de :)

Alıntı yapılan: bilimadam - 01 Mayıs 2013, 20:16:01
Aradan geçen sürede birbirimizi az çok tanımaya başladığımız için bundan sonra siz gelirkapısı üyeleri ile eğer sizlerin de izni olursa "sizli" konuşmak yerine "2. tekil şahıs" olarak konuşmak istiyorum. :)

Evet, bence de biraz daha rahat olmalısın :)

ýrmakk

Tebrikler Bilimadam. EMS list de ilk 100 e girdi siteniz sonunda :) Görünce hemen müjdelemek istedim :) tebrikler (p) (p)

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 02 Mayıs 2013, 09:56:26
Tebrikler Bilimadam. EMS list de ilk 100 e girdi siteniz sonunda :) Görünce hemen müjdelemek istedim :) tebrikler (p) (p)

Teşekkürler ırmakk, sizlerin desteğiyle bu hedefi gerçekleştirdik. İnşallah zamanla daha da yukarılara yükseleceğiz. :)

fraghera

Alıntı yapılan: bilimadam - 02 Mayıs 2013, 10:05:10
Teşekkürler ırmakk, sizlerin desteğiyle bu hedefi gerçekleştirdik. İnşallah zamanla daha da yukarılara yükseleceğiz. :)

Size her (+) oy verdiğimde sizin üstünüzdeki 4 - 5 siteye de (-) yönde oy veriyorum elimdeymişken acaba hepsi geçerli sayılıyor mu?

Neyse hayırlı olsun bilimadam 99 olmuş siteniz!

bilimadam

Alıntı yapılan: fraghera - 02 Mayıs 2013, 16:51:50
Size her (+) oy verdiğimde sizin üstünüzdeki 4 - 5 siteye de (-) yönde oy veriyorum elimdeymişken acaba hepsi geçerli sayılıyor mu?

Neyse hayırlı olsun bilimadam 99 olmuş siteniz!

Oyların için çok teşekkür ederim fraghera. Zannediyorum diğer oyların da sayılıyor ancak bundan sonra tüm üyelerden ricam diğer sitelere (kapanmış olan ya da ödeme yapmadığından emin olduğunuz siteler hariç) (-) yönde oy kullanmamanız yönünde. Bu durum diğer düzgün sitelere haksızlık olabilir. Yine de bu ince düşüncen ve verdiğin oylar için bir kez daha teşekkürler fraghera.