NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Arkadaşlar Bilimadam yok bari ben hatırlatayım bu sefer. Bugün NJOY2EARN mayıs ayının son sürpriz reklam günü. Bu gün tıklamalarını yapan arkdaşlar tekrar siteyi kontrol edin reklamlar az önce geldi çünkü. Herkese bol kazançar.

abcb

Bilgi için teşekkürler Irmakcım  :)

bilimadam

Arkadaşlar, diğer bir hedefimize ulaşabilmemiz için daha fazla upgrade yapan üyeye ihtiyacımız var. O yüzden sizin için avantajlı promosyon paketlerimiz mevcut.

"Purchase Balance"ınıza 5$ eklediğinizde size 1 Ay Basic üyeliği bedava veriyoruz. Böylelikle hem Basic üyeliğiniz olacak hem de 5$ ile sitemizde reklam verme olanağına kavuşacaksınız. Bu kampanya 15 Haziran 2013 tarihine kadar devam edecektir.

abcb

Bu konuya ödeme kanıtımı ekledim Bilimadam  :)
50 cent bonus içinde teşekkür ederim  :)

bilimadam

Alıntı yapılan: abcb - 31 Mayıs 2013, 01:03:30

Rica ederim. Ben de, ödeme kanıtını yüklediğin ve sitemiz hakkında yorum yaptığın için teşekkür ederim.

ýrmakk

Alıntı yapılan: abcb - 31 Mayıs 2013, 01:03:30

BEnde hallettim tamamdır. Bol şanslar

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 31 Mayıs 2013, 08:49:10
BEnde hallettim tamamdır. Bol şanslar

Teşekkürler ırmakk. :)

bilimadam

Hesabınıza (purchase balance) paypal veya payza ile 5$ eklediğinizde 1 Aylık Basic üyeliği bedava olarak vermekteyiz. Bu kampanya 15 Haziran 2013 tarihine kadar devam edecektir. Upgrade paketi almayı düşünen üyelerimiz için bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.

tolgacan86

Ayrıca bugün special ad day arkadaşlar kaçırmayın :)

bilimadam

Ayrıca, sitemize yeni üye olan kişilere 5 günlük Basic üyelik hediye (Basic üyeliği deneme amaçlı). Bu kampanya 3000 üyeye ulaşıncaya kadar devam edecektir.