NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Bu verdiğim örnek sadece 20 refiniz olduğu zaman ve dediğim gibi golden üyelik alacak birisinin de zaten çok daha fazla direk refinin olması lazım
40 direk refiniz olursa 3 ayda yatırımınız çıkar, kalan üç ayda da yatırımınız kadar para kazanabilirsiniz
Tabi bu direk reflerin hergün tıklaması durumunda ancak bu hesap geçerli olur  :)

DüþünenYazar

Alıntı yapılan: abcb - 09 Ağustos 2013, 14:50:41
Bu verdiğim örnek sadece 20 refiniz olduğu zaman ve dediğim gibi golden üyelik alacak birisinin de zaten çok daha fazla direk refinin olması lazım
40 direk refiniz olursa 3 ayda yatırımınız çıkar, kalan üç ayda da yatırımınız kadar para kazanabilirsiniz
Tabi bu direk reflerin hergün tıklaması durumunda ancak bu hesap geçerli olur  :)

Burda da sabır devreye giriyor

abcb

Her sitede olduğu gibi, Hem sabır, hem de şans  :)

DüþünenYazar

Bu yüzden ptc siteleriyle pek aram yoktur.Şans bende az bulunan bir şey

abcb

Ptc işiyle uğraşan kişilere sorduğunuzda %99'u bende şans yoktur cevabını verecektir  :) Ref bulmak hele de tıklayan ref bulmak zor ve masraflıdır,
Zarar etmeyeceğiniz şekilde yatırım yapıp ve bu işe hobby olarak görüp "olduğu kadar" derseniz, hem oldukça zevklidir, hem de az da olsa kazandırır  :)

enderege

Noulinx de reklamını gördüm. ve ref kısmı Nobody idi. Bu siteye devam eden varmıydı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Bırakalı uzun zaman oldu Hocam, bizim forumdan kimsenin devam ettiğini sanmıyorum

bilalyuzugullu

gr8bux dan dönüştükten sonra 6 dolara 6 aylık üyelik alıp 18$ çektim ve üyelik bitince bıraktım :y 
bereket versin refsiz sırf kendi tıkımla iyi kazançtı ama sonraki üyelik ref olmadan karşılamayacağı için bıraktım bende :)

(scm)