NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

(scm)

Merhaba saygıdeğer gelirkapısı üyeleri,

PTC sitemiz NJoy2earn'ü size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. Yabancı ortağımla beraber sitemizin açılışını 14 Şubat 2013 tarihinde yaptık. Hedefimiz uzun yıllar boyunca bu işi layıkıyla yerine getirip, PTC dünyasındaki en iyi 10 PTC sitesinden biri olmak. Misyonumuz ise dürüst, güvenilir ve samimi bir PTC sitesi olmak.

İşimiz hiç de kolay değil bunun bilincindeyiz, çünkü yaptığımız işteki en büyük kazanç karşılıklı güven duygusunu oluşturabilmek ve bunu internet ortamında birbirimizi görmeden ve tanımadan yapmak çok çok zor bir iş. Bütün zorlukları göze alarak bu işe başladık. Umarım NJoy2earn, hayallerimizdeki gibi sizlerin sevgi ve saygısını kazanabileceği bir PTC sitesi olur. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, sitemizin özelliklerini anlatmaya başlıyorum.

Site Adı:
NJoy2earn

Tıklama Değerleri:
Min. günlük kazançlar: Free (0.02$), Silver (0.08$), Golden (0.15$), Diamond (0.20$)

Reklam Sayısı:
Değişken

Minimum Ödeme Limiti:
3$ (Free üyeler için)
2$ (Üyelik yükselten üyeler için)

Premium Özellikleri ve Ücretleri:

Silver Üyelik 6 aylık fiyatı 40$

Günlük minimum kazanç 0.08$

Golden Üyelik 6 aylık fiyatı 150$
Günlük minimum kazanç 0.15$

Diamond Üyelik 1 yıllık fiyatı 500$
Günlük minimum kazanç 0.20$

Gelirkapısından sitemize üye olup, üyeliklerini yükselten (upgrade yapan) üyelerimizin ref linkleri aşağıda bulunmaktadır. Arkadaşlarımıza destek olmak için sitemize aşağıdaki ref linklerinden biriyle üye olabilirsiniz.

NJoy2earn'de para kazanmanın yolları

Reklamverenler İçin Bonus Paketi
Sitemizin bir başka kendine özgü özelliği ise reklamverenler için Bonus paketi. NJoy2earn'de sadece reklamlara tıklayanlar değil, reklamverenler de para kazanmakta. Evet yanlış duymadınız, NJoy2earn'de reklam vererek para kazanabiliyorsunuz. Bu konudaki ayrıntılı bilgi sitemizin forumunda yer almaktadır.

Ödeme kanıtınızı yayınlayın ekstra para kazanın
Sitemiz NJoy2earn'den aldığınız ödemelerin ödeme kanıtlarını 5 farklı kazanç sitesinde yayınlarsanız "account balance"ınıza 0.20$ ekliyoruz. Ayrıntılı bilgi sitemizde mevcuttur.

Sitemizde daha birçok farklı kazanç şekli bulunmaktadır. Hepinize sağlık ve mutluluklar diliyor ve herkesi sitemiz NJoy2earn'e davet ediyoruz.

Sitemize iyi yönde oy kullanıp daha yukarılara yükselmemiz için bize destek olursanız seviniriz. Aşağıdaki linki kullanarak oyunuzu kullanabilirsiniz.

enderege

Öncelikle hayırlı olsun bilimadam. Allah bol kazanç versin. İşiniz zor evet. Türk olmak bu alemde işi zorlaştırıyor. Bu nedenle keşke siteyi kendi siten değilde yeni bir site gibi tanıtsaydın diyorum kendi kendime. Ama dürüstçede kendi sitesi olduğunu itiraf etmeside  iyi bişey diyorum.

Intermediate Membership 3 aylık fiyatı 30$ üyeliğinden alınca kendi tıkımla 90 günde 9$ kazanıyorum. 21$ zarardayım. Bir refdende günde 0.0125. 90 günde 1.125.

21/1.125= 18.66

Yani 19 refim olmadan bu site bana zarar ettiriyor demek. Yanlışmıyım?

EDİT: Yanlış hesap bağdattan döndü.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilimadam

Alıntı yapılan: enderege - 19 Şubat 2013, 22:55:23
Öncelikle hayırlı olsun bilimadam. Allah bol kazanç versin. İşiniz zor evet. Türk olmak bu alemde işi zorlaştırıyor. Bu nedenle keşke siteyi kendi siten değilde yeni bir site gibi tanıtsaydın diyorum kendi kendime. Ama dürüstçede kendi sitesi olduğunu itiraf etmeside  iyi bişey diyorum.

Intermediate Membership 3 aylık fiyatı 30$ üyeliğinden alınca kendi tıkımla 90 günde 9$ kazanıyorum. 81$ zaradayım. Bir refdende günde 0.0125. 90 günde 1.125.

81/1.125= 72

Yani 72 refim olmadan bu site bana zarar ettiriyor demek. Yanlışmıyım?

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Intermediate üyelikle BuxBonus dahil (ki BuxBonus için günlük 15 reklama ve 10 AdGrid reklamına tıklamanız yeterli), 3 ayda 22.5$ kazanıyorsunuz. Sürpriz Reklam Günleri ile bu kazanç daha da artmaktadır.

tolgacan86

Tam ben alıntı yapmıştım düzeltmişsin :) hayırlı olsun bilimadam..

bilimadam

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 19 Şubat 2013, 23:04:50
Tam ben alıntı yapmıştım düzeltmişsin :) hayırlı olsun bilimadam..

Çok teşekkür ederim.

enderege

Payza ve Paypal seçenekleri var. Paypal balance dan harcama imkanımız var mı? Paypal hesabınız Türkiye hesabı mı?

bilimadam

Alıntı yapılan: enderege - 19 Şubat 2013, 23:09:02
Payza ve Paypal seçenekleri var. Paypal balance dan harcama imkanımız var mı? Paypal hesabınız Türkiye hesabı mı?

Maalesef, hesap yurtdışı kayıtlı. Ayrıca hem paypal hem de payza hesaplarınızın onaylı olması gerekmekte.

enderege

Alıntı yapılan: bilimadam - 19 Şubat 2013, 23:11:01
Maalesef, hesap yurtdışı kayıtlı. Ayrıca hem paypal hem de payza hesaplarınızın onaylı olması gerekmekte.

Peki payza yatırıp paypal çekebiliyormuyuz? veya tersi?

bilimadam

Alıntı yapılan: enderege - 19 Şubat 2013, 23:13:35
Peki payza yatırıp paypal çekebiliyormuyuz? veya tersi?

Evet çekebiliyorsunuz, o konuda bir sorunumuz yok.

enderege

5 günlük upgrade yi nasıl alıyoruz? seçenek yok?