NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

bilimadam

Oylarınız için çok teşekkürler. Tüm gelirkapısı üyelerini sitemize davet ediyoruz.

Standart üyeler için click değerlerinin çok yüksek olmadığının farkındayız ancak biz de ilk 10.000 kişiye 1 aylık bedava premium üyelik verebilirdik, biz de sitemize yeni üye olanların account ya da purchase balance'ına cazip paralar ekleyebilirdik, biz de standart üyelere günde en az 8-10 cent verebilirdik ama bu insanları kandırmaktan başka bir şey değil. Bu promosyonları yapan sitelerin büyük çoğunluğu hatta hemen hemen hepsi birkaç ay içinde batıyor. Çünkü amaçları birkaç hafta içinde binlerce üyeye ulaşmak ve insanların gözünü boyamak. Uzun vadede ise yaşadıkları tam bir fiyasko.

Biz uzun vadeli bir site olmayı planladığımız için standard üyelerimize fantastik click değerleri ve promosyonlar sağlamıyoruz. Buna rağmen yine de sitemizdeki standart üyeler için birçok farklı kazanç şekli sunmaktayız.

Şunun da farkındayız, bu işte zaman çok önemli bir faktör. Zaman geçtikçe işimizi nasıl bir ciddiyetle ve titizlikle yaptığımızı daha iyi anlayacaksınız. Gelirkapısı üyelerini anlıyorum, aradan en az 6 ay ya da 1 sene geçmeden sitemize yatırım yapmayı düşünmüyor. Gönül isterdi ki yolun başında bize destek olun ama takdir sizin elbette.

Herkese bol kazançlar diliyorum.

sreklet

Alıntı yapılan: bilimadam - 10 Mart 2013, 17:36:40
En azından sitemize iyi yönde oy kullanıp daha yukarılara yükselmemiz için bize destek olun. Aşağıdaki linki kullanarak oyunuzu kullanabilirsiniz.

+1

bilimadam

Oylarınızın devamını bekliyoruz. Bu konuyu gören herkes sitemiz NJoy2earn adına oy kullanırsa seviniriz.

Oyunuzu buradan kullanabilirsiniz:

ElisaMcCline

+1

Arada hatırlat bilimadam... alt tarafı bir oy, elimize yapışmaz...

nouma26

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Mart 2013, 13:22:30
+1

Arada hatırlat bilimadam... alt tarafı bir oy, elimize yapışmaz...

Desteğiniz için çok teşekkürler elisamccline. Dediğiniz gibi ara ara hatırlatmayı düşünüyorum. İlk hedefimiz ilk 100'e girmek.

FilmsizKalma

+1 hergün oy verebiliyormuyuz?

enderege

+1

Unutmazsam hergün tıklarım bende.  (ok)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.