NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

+1
Bilimadam arada hatırlatırmısın :) Ender Hocam sağolun hatırlattınız  :)

gokovic

bilimadam

Alıntı yapılan: abcb - 13 Mart 2013, 18:58:50
+1
Bilimadam arada hatırlatırmısın :)

Tabi ki hatırlatırım abcb. Oylarınız için tekrar teşekkürler.

ricci

bilimadam

Sitemiz NJoy2earn bugün 1 aylık oldu. :) Yavaş yavaş emeklemeye başladık ve yolumuza büyük bir kararlılıkla devam ediyoruz. Siz de scam sitelerden bıktıysanız, sizi düzenli gelir sağlayabileceğiniz NJoy2earn'e davet ediyoruz.

Ben de sizler gibi zamanında birçok PTC sitesine üye olup reklam tıkladım. Ben de çok scam site gördüm. Onca reklama tıkladıktan sonra hatta ref topladıktan sonra scam olan siteler kadar sinir bozucu bir durum yok. Hatta olmayan refleri varmış gibi gösterip size kiralayan sitelere de çok para kaptırdım.  (sinir)

İşte bu yüzden güvenilir bir PTC sitesi oluşturmak için yola çıktık. Üyelerimizin desteği ile NJoy2earn ismi önümüzdeki aylarda internet dünyasında daha da yayılmaya başlayacak.

ýrmakk

Umarım herşey istediğiniz gibi olur @Bilimadam ve herkes için hayırlısı +1 destek

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 14 Mart 2013, 15:12:31
Umarım herşey istediğiniz gibi olur @Bilimadam ve herkes için hayırlısı +1 destek

İyi dilekleriniz için teşekkürler ırmakk.

ElisaMcCline

Linki imzana koyman iyi olmuş bilimadam.. az önce farketmemiştim tıklamak için linki ararken .. :)

Hem de ilgilenenlerin haberi olsun, link bilimadam' ın imzasında mevcut.

+1

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Mart 2013, 15:38:47
Linki imzana koyman iyi olmuş bilimadam.. az önce farketmemiştim tıklamak için linki ararken .. :)

Hem de ilgilenenlerin haberi olsun, link bilimadam' ın imzasında mevcut.

+1

Evet dediğiniz gibi, oy vermek için imzamdaki oy linkini kullanabilirsiniz. Tüm gelirkapısı üyelerinin oylarını bekliyoruz. 24 saatte bir oy verebilirsiniz  :)

sreklet

+1