NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Gayet güzel olmuş yeni tasarım... Akşama üye olacağım..

bilimadam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 22 Mart 2013, 09:44:04
Gayet güzel olmuş yeni tasarım... Akşama üye olacağım..

Beğendiğinize sevindim.

Tüm gelirkapısı üyelerini sitemize davet ediyoruz. Bu arada oy vermeye devam ederseniz seviniriz. 

michael

bilimadam

Alıntı yapılan: michael - 22 Mart 2013, 19:04:27
oy verip üye oldum :)

Çok teşekkürler michael. Bol kazançlar diliyorum.

bilimadam

Oylarınızın devamını bekliyoruz ve herkesi sitemiz NJoy2earn'e davet ediyoruz. Konuyu yeni görenler için: Oyunuzu kullanmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

bilimadam

Oylarınız için teşekkürler.

bilimadam

Oylarınızla yükselmeye devam ediyoruz.

Bu arada, 1 Nisan 2013 tarihi itibariyle 6 Aylık Basic üyelik fiyatını 9$'a yükselteceğiz. Aynı zamanda Basic minimum günlük kazancını da 0.08$'a yükselteceğiz. O yüzden şu anki 6 Aylık Basic / 6$ fiyatını kaçırmamanızı tavsiye ediyor, herkese bol kazançlar diliyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 25 Mart 2013, 20:37:27
Oylarınızla yükselmeye devam ediyoruz.

Bu arada, 1 Nisan 2013 tarihi itibariyle 6 Aylık Basic üyelik fiyatını 9$'a yükselteceğiz. Aynı zamanda Basic minimum günlük kazancını da 0.08$'a yükselteceğiz. O yüzden şu anki 6 Aylık Basic / 6$ fiyatını kaçırmamanızı tavsiye ediyor, herkese bol kazançlar diliyorum.

bilimadam,

Bizim için bir sorun yok, güncel gördükçe tıklıyoruz. Ancak, çok da fark yaratacak büyük bir kitle değilir.

Bu konuda farklı birşeyler yapabilmeniz mümkün...
Sitenizde sponsor link koyabiliyor musunuz, ücreti olmayan ya da 0$ olarak belirlenmiş bir reklam gibi ???

üyeler sitelerinin uzun süreli olması için bu konuda gerçekten daha azimlidir. Çok kısa sürede büyük yükselişleriniz olabilir.
Bu arada sitenizi kullanmadım, zaten uyguladığınız bir yöntem de olabilir. Sadece aklıma geldi ve paylaşmak istedim.

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mart 2013, 00:23:57
bilimadam,

Bizim için bir sorun yok, güncel gördükçe tıklıyoruz. Ancak, çok da fark yaratacak büyük bir kitle değilir.

Bu konuda farklı birşeyler yapabilmeniz mümkün...
Sitenizde sponsor link koyabiliyor musunuz, ücreti olmayan ya da 0$ olarak belirlenmiş bir reklam gibi ???

üyeler sitelerinin uzun süreli olması için bu konuda gerçekten daha azimlidir. Çok kısa sürede büyük yükselişleriniz olabilir.
Bu arada sitenizi kullanmadım, zaten uyguladığınız bir yöntem de olabilir. Sadece aklıma geldi ve paylaşmak istedim.

Kendi sitemizde de link mevcut. Oradan da oy kullanılıyor. Sizlerin oyları da önemli.