NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Sitemize henüz üye olmamış gelirkapısı üyelerini sitemize davet ediyoruz. Üye olmak 1 dakikanızı bile almıyor, çok basit.  :)

bilimadam

Upgrade paketlerimizi, sitemizde reklam vererek 15 günlüğüne bedava deneyebilirsiniz.

bilimadam

NJoy2earn'den bir güzellik daha. Basic üye olun, günde sadece 5 reklama tıklayarak 0.08$ kazanın. 6 aylık Basic üyelik sadece 9$.

bilimadam

NJoy2earn'de Nisan Ayı ile birlikte yeni bir kampanyamız var. 30 alt üye (referral) getirenlerin "account balance"ına 2$ ekliyoruz. 250 alt üye getirirseniz "account balance"ınıza 15$ daha ekliyoruz.

ýrmakk

Hımmm Güzel kampanya yapmışsınız Bilimadam. umarım istediğiniz sonuçlar elde edersiniz. başarılar diliyorum.

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 02 Nisan 2013, 23:11:17
Hımmm Güzel kampanya yapmışsınız Bilimadam. umarım istediğiniz sonuçlar elde edersiniz. başarılar diliyorum.

Teşekkür ederim ırmakk. Ne yazık ki şu ana kadar gelirkapısından sitemize sadece 6 kişi üye oldu. Bu sayının daha da artmasını bekliyoruz.

tolgacan86

Siteyi forumumuzdan aktif olarak kullanan bir arkadaş refli link verebilir mi bu kampanya artık üye ol dedirtti bana :)

hatta ilk sayfadaki tanıtım konusunada o linki eklersek sanki daha faydalı olur..

bilimadam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 02 Nisan 2013, 23:14:15
Siteyi forumumuzdan aktif olarak kullanan bir arkadaş refli link verebilir mi bu kampanya artık üye ol dedirtti bana :)

hatta ilk sayfadaki tanıtım konusunada o linki eklersek sanki daha faydalı olur..

Yeter ki ref linki veren biri olsun, ben seve seve ilk sayfaya eklerim ref linkini.

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 02 Nisan 2013, 23:14:15

Tolga hocam bana da üye ol dedirtti hatta üye oldum daaaa!!!!! da'sı standart üyeler için reklam sayısı ve reklam geliri az gibi geldi bana (0,0004-0,0020 arasında değişiyor) :'(  upgrade üyelik fiyatları uygun ama sanırım ben devam edemeyeceğim. :( ama madem Türk adminimiz var bir müddet tıklayacağım.

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 02 Nisan 2013, 23:36:52
Tolga hocam bana da üye ol dedirtti hatta üye oldum daaaa!!!!! da'sı standart üyeler için reklam sayısı ve reklam geliri az gibi geldi bana (0,0004-0,0020 arasında değişiyor) :'(  upgrade üyelik fiyatları uygun ama sanırım ben devam edemeyeceğim. :( ama madem Türk adminimiz var bir müddet tıklayacağım.

Neden devam edemeyeceğinizi öğrenebilir miyim? Upgrade fiyatlarının uygun olduğunu siz de söylediniz. 6 Aylık Basic üyelik sadece 9$ ve basic üyelerin günlük min. kazancı 0.08$. Üstelik günde sadece 5 reklama tıklayarak 0.08$ kazanıyorsunuz. Bu kadar az reklam tıklayıp, bu miktarda para kazanabileceğiniz başka bir PTC sitesi olduğunu hiç sanmıyorum.

Sizlere böylesine kolaylıklar sunarak size doğru bir adım daha atmış olduk, sizden beklentimiz sizin de artık bir adım atmanız. Açıkçası, sitemize yatırım yapmanızı bekliyoruz. Eğer sizi yatırım yapmaktan alıkoyan şey güven ise, bize kesinlikle güvenebilirsiniz, bunu samimiyetle söylüyorum. Abcb arkadaşınız beni ve ortağımı uzun zamandır tanıyor.

Sitemizde günde sadece 1 reften 0.80$'a varan gelir sağlayabilirsiniz. Çok kazançlı bir ref sistemimiz bulunmakta. Ref kazanç sistemimizle ilgili ayrıntılı bilgi sitemizin "HELP" kısmında mevcuttur.