NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 03 Nisan 2013, 11:43:29
Neden devam edemeyeceğinizi öğrenebilir miyim? Upgrade fiyatlarının uygun olduğunu siz de söylediniz. 6 Aylık Basic üyelik sadece 9$ ve basic üyelerin günlük min. kazancı 0.08$. Üstelik günde sadece 5 reklama tıklayarak 0.08$ kazanıyorsunuz. Bu kadar az reklam tıklayıp, bu miktarda para kazanabileceğiniz başka bir PTC sitesi olduğunu hiç sanmıyorum.

Sizlere böylesine kolaylıklar sunarak size doğru bir adım daha atmış olduk, sizden beklentimiz sizin de artık bir adım atmanız. Açıkçası, sitemize yatırım yapmanızı bekliyoruz. Eğer sizi yatırım yapmaktan alıkoyan şey güven ise, bize kesinlikle güvenebilirsiniz, bunu samimiyetle söylüyorum. Abcb arkadaşınız beni ve ortağımı uzun zamandır tanıyor.

Sitemizde günde sadece 1 reften 0.80$'a varan gelir sağlayabilirsiniz. Çok kazançlı bir ref sistemimiz bulunmakta. Ref kazanç sistemimizle ilgili ayrıntılı bilgi sitemizin "HELP" kısmında mevcuttur.

Yanlış anladınız demek istediğim bu değil, güvensizlikte değil belirli bir ref sayıya ulaşmadan Upgrade almayı yanlış bulmamdan kaynaklı bir yorumdu. ref sayımı yükseltene kadar upg yapamayacağımdan standart devam edemeyeceğimi söyledim. çünkü standart günlük kazanç (0,0088$) ve bence küçük bir rakam. Bir kaç sitede Sitenizin reklamını yaptım zaten, umarım ref bulabilirm ve devam edebilirim. çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun.

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 03 Nisan 2013, 11:50:17
Yanlış anladınız demek istediğim bu değil, güvensizlikte değil belirli bir ref sayıya ulaşmadan Upgrade almayı yanlış bulmamdan kaynaklı bir yorumdu. ref sayımı yükseltene kadar upg yapamayacağımdan standart devam edemeyeceğimi söyledim. Bir kaç sitede Sitenizin reklamını yaptım zaten, umarım ref bulabilirm ve devam edebilirim. çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun.

Anlıyorum, sitemizi tanıttığınız için teşekkürler. Bu arada bir hatırlatma yapmak istiyorum, Basic üyelik aldığınızda yatırdığınız paradan fazlasını kazanabilirsiniz, hem de tek bir refiniz olmasa bile. Ayrıca her ay düzenlediğimiz 5 Sürpriz Reklam Günü'nde basic için günlük min. kazancınızı 0.13$'a yükseltiyoruz.

ýrmakk

Güzel uygulama en kısa sürede upg almaya çalışacağım. bol kazançlar

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 03 Nisan 2013, 11:58:00
Güzel uygulama en kısa sürede upg almaya çalışacağım. bol kazançlar

Teşekkürler, bol kazançlar.

nouma26

6 ay boyunca günlük 0.08 reklamı garanti ediyormusunuz?

bilimadam

Alıntı yapılan: nouma26 - 03 Nisan 2013, 12:18:37
6 ay boyunca günlük 0.08 reklamı garanti ediyormusunuz?

Elbette garanti ediyoruz. Biz bu işi ciddi bir şekilde yürütüyoruz, o yüzden min. günlük kazançlar söylediğimiz değerlerin altına kesinlikle inmeyecektir.

Daha az reklama tıklayıp daha yüksek kazanç sağlamanız için günlük fixed reklam sayıları bir hayli düşük. Para kazanmanızı daha rahat ve eğlenceli hale getirmek için günlük fixed reklam sayısı ve min. elde edeceğiniz kazanç şu şekilde:

Basic: 0.08$ (Sadece 5 fixed reklama tıklayarak)
Intermediate: 0.20$ (Sadece 9 fixed reklama tıklayarak)
Mega: 0.40$ (Sadece 12 fixed reklama tıklayarak)
NJoy Ultra: 0.80$ (Sadece 16 fixed reklama tıklayarak)

Bu kazançlara ek olarak, her ay düzenlediğimiz 5 Sürpriz Reklam Günü min. kazançları ise şu şekilde:

Basic: 0.13$
Intermediate: 0.35$
Mega: 0.55$
NJoy Ultra: 1.20$

burak003

Merhaba,
Öncelikle Siteniz Hayırlı Olsun.
Sitenin register kısmında "My Paypal / Payza account is verified"  yazıyor. Benim paypalım yada payza onaylı değil.Onaylı olmayınca bu kısma tik işareti koymayınca kayıt olamıyorum. Bu siteye sadece paypal/payzası onaylı olanlarmı üye olabiliyor?

bilimadam

Alıntı yapılan: burak003 - 03 Nisan 2013, 15:03:05
Merhaba,
Öncelikle Siteniz Hayırlı Olsun.
Sitenin register kısmında "My Paypal / Payza account is verified"  yazıyor. Benim paypalım yada payza onaylı değil.Onaylı olmayınca bu kısma tik işareti koymayınca kayıt olamıyorum. Bu siteye sadece paypal/payzası onaylı olanlarmı üye olabiliyor?

Teşekkürler. Onaysız hesabı olanlar da üye olup ödeme alabiliyor, ancak yatırım için hesaplarınızın onaylı olması gerekmekte. Çeşitli güvenlik gerekçeleri ile sitemizde onaysız hesaplardan yatırım kabul etmiyoruz. Ancak, gelirkapısı üyelerine özel olarak; eğer yatırım yapmayı düşünürseniz, şahsi hesabıma ödeme yapabilirsiniz. Ben de hesabınıza manuel olarak ayarlama yapabilirim.

burak003

Hmm, daha sonra belki yatırım yapacak olursam sizin hesabınıza ödeme yapabilirim.Şimdilik üye olarak devam edeyim.

bilimadam

Alıntı yapılan: burak003 - 03 Nisan 2013, 15:16:06
Hmm, daha sonra belki yatırım yapacak olursam sizin hesabınıza ödeme yapabilirim.Şimdilik üye olarak devam edeyim.

Tabi ki, nasıl isterseniz. Ancak size tavsiyem en kısa zamanda üyelik yükseltmeniz. Çünkü üyelik yükselten üyelerimiz için birçok avantaj bulunmakta.