NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Bol kazançlar diliyorum abcb. Bu arada sizi de tebrik ediyorum ırmakk, upgrade yapan 3 refiniz oldu şu an. Bu arada diğer bonusu almaya da çok az kaldı, ha gayret :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 15 Nisan 2013, 16:49:49
Bol kazançlar diliyorum abcb. Bu arada sizi de tebrik ediyorum ırmakk, upgrade yapan 3 refiniz oldu şu an. Bu arada diğer bonusu almaya da çok az kaldı, ha gayret :)
Teşekkürler bilimadam. Elimden geleni yapıyorum 30 ref için. bir çok kere rekalm verdim ama bu sayıya bile zor ulaştım. artık forum arkadşlarımdan destek bekliyorum :)

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 16:57:06
Teşekkürler bilimadam. Elimden geleni yapıyorum 30 ref için. bir çok kere rekalm verdim ama bu sayıya bile zor ulaştım. artık forum arkadşlarımdan destek bekliyorum :)

O bonus için de 4 refe daha ihtiyacınız var. En kısa zamanda 30 refe ulaşmanızı diliyorum.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 15 Nisan 2013, 17:02:20
O bonus için de 4 refe daha ihtiyacınız var. En kısa zamanda 30 refe ulaşmanızı diliyorum.
1 kişi kaldı :) destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

lovablegs

bende geleyim artık iyice boşa çıktım bu kadar davete icab edilmez mi artık :)

bilimadam

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Nisan 2013, 03:24:19
bende geleyim artık iyice boşa çıktım bu kadar davete icab edilmez mi artık :)

Sitemize hoş geldiniz lovablegs. Bol kazançlar diliyorum.

tolgacan86

bilimadam bu aynı reklama tekrar tekrar tıklama olayı çok abartılı hale gelmeye başladı bende diğer arkadaşları bilmiyorum ama aynı reklama 4 kere tıklamam gerektiği oluyor bazen.. Bir çözümü yok mu bu işin?

nouma26

Tolga hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?Ben explorer kullanıyorum.Dediğiniz olaya hiç denk gelmedim.Ya da ne bileyim sabit bir saatte tıklıyorsanız değişik bir zamanda tıklamayı deneyin isterseniz....

ElisaMcCline

Firefox kullanıyorum, bende de olmuyor ama başka buxhostlarda zaman zaman yaşadığım olmuştu.
server yoğunluğu konusu aslında.

drogba

bilim adam şu avatarıda değiştir. yerli bir trojanın simgesine "benziyor" bak bir arkadaşa destek için üye olacam ama şu avatarından dolayı baştan beri kıllanıyorum ne yalan söyliyim. öyle bir şey olmasada değiştir bence.