NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Nisan 2013, 18:31:01
Firefox kullanıyorum, bende de olmuyor ama başka buxhostlarda zaman zaman yaşadığım olmuştu.
server yoğunluğu konusu aslında.

Bu konuyla ilgili açıklama yapmıştım ancak bir kez daha söyleyeyim. Elisamccline'ın da dediği gibi bu gibi reklama tekrar tıklama durumu çoğu bux host sitesinde olabiliyor, bu durum bize özel değil ve bu konuda bizim yapabileceğimiz bir ayar ya da uygulama yok.

Alıntı yapılan: drogba - 16 Nisan 2013, 18:52:13
bilim adam şu avatarıda değiştir. yerli bir trojanın simgesine "benziyor" bak bir arkadaşa destek için üye olacam ama şu avatarından dolayı baştan beri kıllanıyorum ne yalan söyliyim. öyle bir şey olmasada değiştir bence.

Kusura bakmayın ancak avatarımı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece avatardan dolayı bir güvensizlik durumu varsa bu konuda bir şey yapamayacağım, ancak size şunu söyleyebilirim; PTC dünyasında gözü kapalı olarak güveneceğiniz birkaç site varsa o sitelerden biri NJoy2earn'dür.

drogba

tersini söylesen zaten yüzümü yıkayıp gelirdim. hala alakamda yok demedin oda ayrı mesele.

bilimadam

Alıntı yapılan: drogba - 16 Nisan 2013, 19:42:08
tersini söylesen zaten yüzümü yıkayıp gelirdim. hala alakamda yok demedin oda ayrı mesele.

Sizi sitemize davet ediyoruz drogba.

drogba

vala senin sitenle hiç işim olmazda. birinin hatrına destek için üye olacağım :)

bilimadam

Alıntı yapılan: drogba - 16 Nisan 2013, 21:24:38
vala senin sitenle hiç işim olmazda. birinin hatrına destek için üye olacağım :)

Güzel kardeşim, nedir bu tavrının sebebi? Avatarımı kaldırmadım diye mi?

drogba

Alıntı yapılan: bilimadam - 16 Nisan 2013, 21:43:06
Güzel kardeşim, nedir bu tavrının sebebi? Avatarımı kaldırmadım diye mi?

neyse kusura bakmasın kimse asabi davranmayalım. hayırda birşey sordum sen başka birşey söyledin. kaalemi almıyorsun beni anlamadım. kaale almıyorsan sorun yok.

edit: soru saçma gelmiş olabilir ama bu iş böyledir bir yeri işletiyorsan "sana göre" en mantıksız sorulara bile bilgilendirici yorum vermen gerek yoksa meraklı değilim yani cevap almaya.

arshi

Saç kesimini değiştirirsen ben de üye olabilirim bilimadam :)

drogba

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Nisan 2013, 22:20:15
Saç kesimini değiştirirsen ben de üye olabilirim bilimadam :)

:D iyiyidi  bu.. deleted o siteyle ilgin var mı dedim 2 kere yanıt gelmedi .

enderege

Alıntı yapılan: drogba - 16 Nisan 2013, 22:38:19
:D iyiyidi  bu..  o siteyle ilgin var mı dedim 2 kere yanıt gelmedi .

Bakın!... Terbiye sınırlarını aşmayın.  Millete onu yap bunu yapma diye bir dayatma içine giremezsiniz. Üye olursunuz veya olmazsınız orası size kalmış ama tartışmlarınızda, yorumlarınızda seviyenizi kaybetmeyin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Teşekkürler Ender Hocam uyarınız için
Lütfen daha dikkatli yazalım Drogba