NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Alıntı yapılan: drogba - 16 Nisan 2013, 22:38:19
:D iyiyidi  bu.. ama öyle demedim  anlamicak kadar gerizekalmısın arshi?? o siteyle ilgin var mı dedim 2 kere yanıt gelmedi .

Sana ne be güzel kardeşim benim şekilsel kaygılarımdan? Zeka kısmında problem olduğu aşikar da, ne dediğinin de farkında olmamak ayrıca garip tabi :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 16 Nisan 2013, 22:46:30
Bakın!... Terbiye sınırlarını aşmayın.  Millete onu yap bunu yapma diye bir dayatma içine giremezsiniz. Üye olursunuz veya olmazsınız orası size kalmış ama tartışmlarınızda, yorumlarınızda seviyenizi kaybetmeyin.

Ekstra birşey eklemeye gerek yok..

drogba

kim diyo onu bunu yapma diye ya :D  ? neyse yorummumu yapıyorum siteniz hiç güvenilir değil üye falanda olmuyorum kimseyede tavsiye etmiyorum nokta. (arkadaşım kusura bakma refin olamayacağım)

drogba

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Nisan 2013, 22:50:46
Sana ne be güzel kardeşim benim şekilsel kaygılarımdan? Zeka kısmında problem olduğu aşikar da, ne dediğinin de farkında olmamak ayrıca garip tabi :)

hehe ondan .. işine bak.

arshi

"Yapma" dedi diyen? :)

Alıntı yapılan: enderege - 16 Nisan 2013, 22:46:30
Bakın!... Terbiye sınırlarını aşmayın.  Millete onu yap bunu yapma diye bir dayatma içine giremezsiniz. Üye olursunuz veya olmazsınız orası size kalmış ama tartışmlarınızda, yorumlarınızda seviyenizi kaybetmeyin.
"

Benim terbiye sınırları dışarısında bir iletim zaten yok enderege hocam, varsa şayet gerekeni yapınız rica ediyorum. Toplam değere katkıda bulunmadığını gibi kafa açan kelamlar edilince dayanamıyorum sadece.

enderege

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Nisan 2013, 22:53:49
"Yapma" dedi diyen? :)

O bana,  bilimadama "avatarını değiştir üye olayım" diye bir dayatmaya istinaden söyledim
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

drogba

:D:D::D:D:  neyse açık olalım avatar değiştirmesen üye olmam diye söyleyen ben değilim herhalde başkası söylemiş. başka drogbalar geziniyor herhalde yada kedidir. o ayrı bir kişisel görüşümdü bu gün değerli bir arkadaşım benden rica eti refim olurmusun diye yoksa umurumda değil yorum bile yazmam. bende madem konusu var saçma değil kismseyi germez yorumumu yaptım. isimde vereyim turkojan trojanının veya sitesinin pek alakam yok ama az çok gördüm ikonuna benziyor veya çağrıştırıyor avatarı ve sorumu sordum 2 kere sordum o siteyle alakan varmı yokmu diye. o bu soruları 2 kere es geçti alay eder veya kaaale almaz mahiyette sizi sitemize davet ediyoruz dedi. bende sitene üye olmazdım ama birin destek için üyeniz olacağım dedim. yok avatar değiştirmesen üye olmam bilemmne yarım yamalak okuyup her ota maydonoz olunmaz. işine gelince cin olan işine gelmeyince sarışın oluyor.  ben yinede uyup uslubumu bozduğum için forumdan özür dilerim.

bilimadam

Alıntı yapılan: drogba - 16 Nisan 2013, 23:09:27
:D:D::D:D:  neyse açık olalaımm avatar değiştirmesen üye olmam diye söyleyen ben değilim herhalde başkası söylemiş. başka drogbalar geziniyor herhalde yada kedidir. o ayrı bir kişisel görüşümdü bu gün değerli bir arkadaşım benden rica eti refim olurmusun diyer yoksa umurumda değil yorum bile yazmam. bende madem konusu var saçma değil kismseyi germez yorumumu yaptım. isimde vereyim turkojan trojanının veya sitesinin pek alakam yok ama az çok gördüm ikonuna benziyor veya çağrıştırıyor avatarı ve sorumu sordum 2 kere sordum o siteyle alakan varmı yokmu diye. o bu soruları 2 kere es geçti alay eder veya kaaale almaz mahiyette sizi sitemize davet ediyoruz dedi. bende sitene üye olmazdım ama birin destek için üyeniz olacağım dedim.

Güzel kardeşim, konu daha fazla uzamasın diye cevap yazmıyordum ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, sen bana hiç sormadın ki böyle bir soruyu. 2 defa sordum yanıt alamadım diyorsun, yazılanların hepsi önceki mesajlarda mevcut. Herkes görüyor neler yazdığını. Şimdi sordun, cevap vereyim, o dediğin siteyle hiç bir şekilde alakam yok.

drogba

Alıntı yapılan: bilimadam - 16 Nisan 2013, 19:47:42
tersini söylesen zaten yüzümü yıkayıp gelirdim. hala alakamda yok demedin oda ayrı mesele.

Sizi sitemize davet ediyoruz drogba.

herhalde gözünden kaçmış. ard niyetli davranmadınsa sorun yok :)

bilimadam

Tüm gelirkapısı üyelerini sitemize bekliyoruz. Gelirkapısından sitemize üye olan arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum.