NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Bugün süpriz reklam günü arkadaşlar tıklamayı unutmayalım :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 18 Nisan 2013, 06:38:22
Bugün süpriz reklam günü arkadaşlar tıklamayı unutmayalım :)
Teşekkürler Modum haber verdiğiniz için hemen kontrol edeyim.

Edit: Sürpriz reklam denk gelmedi :(

bilimadam

Bugün Sürpriz Reklam Günü değil ki. Ben öyle bir duyuru yapmadım. Sürpriz Reklam Günü olduğu zaman ben duyuru yapıyorum, merak etmeyin.

Bu arada ırmakk geçici de olsa toplam 30 refe ulaştın, seni tebrik ediyorum. Geçici diyorum, çünkü 2 refin 14 günden fazla siteye giriş yapmadığı için sistem tarafından silinmiş, yani şu an 28 refin var. Yine de 2$ ödülünü "account balance"ına ekledim. Sitemize üye getirmek için verdiğin çaba için çok teşekkürler.

Bu arada sitemiz adına oylarınızın devamını bekliyoruz.

tolgacan86

bilimadam, ben bu gece suprised ad tıkladım $0.05 değerinde.. Yani bir yanlışlık yoksa eminim gördüğüme çünkü tıklar tıklamaz geldim buradan haber verdim..

bilimadam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 18 Nisan 2013, 09:36:20
bilimadam, ben bu gece suprised ad tıkladım $0.05 değerinde.. Yani bir yanlışlık yoksa eminim gördüğüme çünkü tıklar tıklamaz geldim buradan haber verdim..

O sizin fixed reklamınız. Bundan sonra 3 fixed reklama tıklayıp, günde en az 0.08$ kazanmaktasınız. Fixed reklamlardan biri 0.05$ değerinde, bu duyuruyu yapmıştım önceden. Sürpriz reklam olunca üstünde "Surprise Ads Days Special Ad" yazar.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 18 Nisan 2013, 09:31:17
Bugün Sürpriz Reklam Günü değil ki. Ben öyle bir duyuru yapmadım. Sürpriz Reklam Günü olduğu zaman ben duyuru yapıyorum, merak etmeyin.

Bu arada ırmakk geçici de olsa toplam 30 refe ulaştın, seni tebrik ediyorum. Geçici diyorum, çünkü 2 refin 14 günden fazla siteye giriş yapmadığı için sistem tarafından silinmiş, yani şu an 28 refin var. Yine de 2$ ödülünü "account balance"ına ekledim. Sitemize üye getirmek için verdiğin çaba için çok teşekkürler.

Bu arada sitemiz adına oylarınızın devamını bekliyoruz.

Teşekkür ediyorum Bilimadam (k)
sıra 5 upg bonusunu almaya geldi. Umarım alabilirim bu bonusu da

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 18 Nisan 2013, 09:42:40
Teşekkür ediyorum Bilimadam (k)
sıra 5 upg bonusunu almaya geldi. Umarım alabilirim bu bonusu da

Rica ederim ırmakk. Umarım "referral upgrade bonus"u da alabilirsin. Bol kazançlar.

bilimadam

Bugün, saat 12:30 - 22:30 arası, Nisan Ayı'nın 3. Sürpriz Reklam Günü. Kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

ýrmakk

Teşekkürler adminim.
0,05$ lık sürprizi yakaladım :)

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 19 Nisan 2013, 12:50:01
Teşekkürler adminim.
0,05$ lık sürprizi yakaladım :)

Hayırlı olsun, bol kazançlar.