Probux Sifre Degistirme

Başlatan Mahmutali, 23 Şubat 2013, 11:50:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mahmutali

Simdi benim probux hesabımı hacklemisler içinde pek bir şey yoktu 5 dolar civari vardi paypal payza bana aitti sonra hotmailimi gelnice paypal degistirme anladım bir şey oldugunu direk sifremi unuttum vs tikladim sifreyi degistirdim simdi sormak istedigim su.

Simdi probuxa adam sifre kaydet demisse her birimiz öyle yapiyoruz probuxa girince sifre sormadan yine girermi nereden anlarim ?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Mahmutali - 23 Şubat 2013, 11:50:09
Simdi benim probux hesabımı hacklemisler içinde pek bir şey yoktu 5 dolar civari vardi paypal payza bana aitti sonra hotmailimi gelnice paypal degistirme anladım bir şey oldugunu direk sifremi unuttum vs tikladim sifreyi degistirdim simdi sormak istedigim su.

Simdi probuxa adam sifre kaydet demisse her birimiz öyle yapiyoruz probuxa girince sifre sormadan yine girermi nereden anlarim ?
eğer şifre değiştirdi iseniz girememesi lazım. Tabi bir ara ptcboxta scriptte açık vardı girilebiliyordu adres ile ancak.Probux linkinde o şekilde bir numara yok artık giremez şifreniz değiştirildi ise. Tabi yeniden hacklemez ise

Mahmutali

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Şubat 2013, 11:51:55
eğer şifre değiştirdi iseniz girememesi lazım. Tabi bir ara ptcboxta scriptte açık vardı girilebiliyordu adres ile ancak.Probux linkinde o şekilde bir numara yok artık giremez şifreniz değiştirildi ise. Tabi yeniden hacklemez ise

Teşekkürler hocam sifreyi degistirdim bir daha hackleyemezde sifre sormadanda probuxa girebiliyor insanlar ben sifremi hatirlattikarn sonra 2-3 gün sifre sormadan girdigimi bilirim probux yaziyordum bakıyorum my accont kısmındayım .

Uniquehero

Alıntı yapılan: Mahmutali - 23 Şubat 2013, 11:50:09

ben dün şahsen denedim 2 sefer şifre değiştirdim 2sinde de parola kayıtlı olduğu halde girmedi şifreniz yanlış dedi
bu arada geçmiş olsun

Mahmutali

Alıntı yapılan: Uniquehero - 23 Şubat 2013, 11:55:41
ben dün şahsen denedim 2 sefer şifre değiştirdim 2sinde de parola kayıtlı olduğu halde girmedi şifreniz yanlış dedi
bu arada geçmiş olsun

Teşekkürler hocam giremez o halde.

Uniquehero

Alıntı yapılan: Mahmutali - 23 Şubat 2013, 11:57:31
Teşekkürler hocam giremez o halde.
rica ederim bende girmedi sende de giremez diye düşünüyorum

ikose

Sadece bir öneri  ;)
Tedbir olarak Hotmailinin şifresinide değiştir bence..  ;)

FilmsizKalma

Ya bu şekildeki durumlar çok değişik oluyor. Şifrenizi nasıl hacklediler misal?Eğer bir keylogger felan yediyseniz zaten pc yapacağınız işlem(keyloggerin türüne göre değişir) karşı tarafa gidecektir. Misal girdiğiniz şifreler klavye yazılarınız vs her şey..bazı keyloggerlar anlık pc ekranınızı kaydedip karşıya resim olarak göndereni de var..Diyelim ki bu tarz bir şeye kaşı karşıyasınız tutup başka bir adresin şifresini değiştirmek bile karşı tarafa yarayacaktır.. Hacklenme biçimizini bulun bulabiliyorsanız. Pc nize güzel bir antivirus, internetsecurity felan indirin yoksa, varsa taratın. Gerekiyorsa bu süreçte başka adreslerinizi güvendiğiniz bir pc den değiştirin derim ben..

Mahmutali

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Şubat 2013, 12:05:27
Ya bu şekildeki durumlar çok değişik oluyor. Şifrenizi nasıl hacklediler misal?Eğer bir keylogger felan yediyseniz zaten pc yapacağınız işlem(keyloggerin türüne göre değişir) karşı tarafa gidecektir. Misal girdiğiniz şifreler klavye yazılarınız vs her şey..bazı keyloggerlar anlık pc ekranınızı kaydedip karşıya resim olarak göndereni de var..Diyelim ki bu tarz bir şeye kaşı karşıyasınız tutup başka bir adresin şifresini değiştirmek bile karşı tarafa yarayacaktır.. Hacklenme biçimizini bulun bulabiliyorsanız. Pc nize güzel bir antivirus, internetsecurity felan indirin yoksa, varsa taratın. Gerekiyorsa bu süreçte başka adreslerinizi güvendiğiniz bir pc den değiştirin derim ben..

Format atıldı zaten bilgisayara giremiyordum su an tertemiz teamviver ile büyük ihtimal attı adam dahada kullanmam.

Alıntı yapılan: ikose - 23 Şubat 2013, 12:00:06
Sadece bir öneri  ;)
Tedbir olarak Hotmailinin şifresinide değiştir bence..  ;)

Sagolun hocam degistirdim. :)

hakanatik01

Geçmiş olsun;
Probuxtan çıkış yapmıyor yada cookileri temizlemiyorsanız her açıldığında şifre ve kullanıcı adı sormaması normal  probuxa; Eğer PC'yi sadece siz kullanmıyorsanız bunlara dikkat edin;

Birde kullanıcı bilgilerinizi bir gözden geçirin bence adam şifremi unuttum deyip gene maille şifre falan isteyebilir belki;misal şimdi deneyeyim dedim şifre için bana sorduğu mail adresi ve doğum tarihi oldu;

edit: birde edit yapayım teamviewarın suçu yok bu durumda :) bu programı herkes kullanıp tavsiye ediyor sorun sizin güvenmiş olduğunuz kişiden kaynaklı  ;)