Air Cargoxpress (SCAM)

Başlatan herwins, 26 Şubat 2013, 09:21:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uçanhollandalý

herwins hocam refinizle üye oldum.fırsatınız oldukça menü kullanımıyla ilgili resimli kullanım detaylarını burada paylaşırsanız sevinirim.

herwins

tabi dostum paylaşırım... spesifik sormak istediğin bişey warsa yine yazabilirsin özelden.
forumun ödeme kanıtları bölümünde ödemeleri de bulabilirsin dostum..

uçanhollandalý

STP'den yatırdığımız parayı kazanca dönüştürdükten sonra LR'den  çekebilirmiyiz?yoksa yatırdığımız araca mı çekmeliyiz yine?

herwins

Alıntı yapılan: uçanhollandalı - 02 Mart 2013, 12:20:51
STP'den yatırdığımız parayı kazanca dönüştürdükten sonra LR'den  çekebilirmiyiz?yoksa yatırdığımız araca mı çekmeliyiz yine?

yok dostum,yatırımı nerden yaptıysan ordan çekim yapıyorsun. sadece ref bulursan onlardangelen getiriler hangi işlemcideyse ordan çekebiliyorsun

herwins

AirCargoXpress Yöneticisi ile röportaj

20/02/2013. Interview with the Admin of AirCargoXpress

uçanhollandalý

Bir sorum daha olacak.diyelim ki 10 günlük plana 100 dolar yatırdım.3 gün sonra 15 günlük plana 200 dolar daha yatırmak istiyorum.bu mümkün mü?yani yeni bir yatırım için birinci planın dolmasını beklemiyoruz değil mi?

herwins

dostum direk denemediğim birşey , ama oluyordur farklı bir plan daha seçiliyordur. bildiğim sadece başlatmış olduğun planı değiştiremiyorsun vadesi bitmeden...

herwins

15 günlük express 1 planına yatırdığım vadesi doldu ve anapara Account Balance a geri yattı, isterseniz çekebiliyorsunuz isterseniz tekrar yatırabiliyorsunuz. 50 doları compounding i %100 yaparak tekrar başlattım express 1 plandan...

Coulers79

Bank wire seçeneği hakkında detaylı bir bilginiz var mı, uygun bir seçenek mi?

herwins

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Mart 2013, 22:48:28
Bank wire seçeneği hakkında detaylı bir bilginiz var mı, uygun bir seçenek mi?

test etmedim dostum, bilgim yok