Air Cargoxpress (SCAM)

Başlatan herwins, 26 Şubat 2013, 09:21:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

herwins

Account Menu den Account u tıkladığınızda gelen detaylarda
Total Deposit:   $100.00

kısmı 100 doları gördüğünde level2 ve level3 ref gelirleri de aktif oluyor, bana geldi level2 den...(Level1 üyenizden %4 kazanıyorsunuz. Level2 den %8 , level3 den %1)

metehan

Arkadaslar bu siteti bende kullaniyorum yukarda okudum ,paranin geri dönüs hakkinda >>

Buradan yatırdığın parayıda alıyorsun geriye
yani : (principal back)
yatırdığın geri geliyor 75 gün sonra  !!

mehdi1995

Alıntı yapılan: metehan - 22 Mart 2013, 14:54:38
Arkadaslar bu siteti bende kullaniyorum yukarda okudum ,paranin geri dönüs hakkinda >>

Buradan yatırdığın parayıda alıyorsun geriye
yani : (principal back)
yatırdığın geri geliyor 75 gün sonra  !!

Hocam intshares ile karıştırdınız galiba :g Bunun planı yatırdığınıza bağlı olarak 10 veya 15 günlüktür.  :y

metehan

olabilir bende hata sandim ama simdi baktim bu konuya sitenin özelligi kesin eminim burasida geri ödüyor yatirimini 10 - 15 gün sonra ,cünki site böyle yaziyorsa >> (principal back) o zaman yatimlar geri demek zamani doldugunda..
2 haftadir bende kullaniyorum bu siteyi..

herwins

Alıntı yapılan: metehan - 22 Mart 2013, 15:34:06
olabilir bende hata sandim ama simdi baktim bu konuya sitenin özelligi kesin eminim burasida geri ödüyor yatirimini 10 - 15 gün sonra ,cünki site böyle yaziyorsa >> (principal back) o zaman yatimlar geri demek zamani doldugunda..
2 haftadir bende kullaniyorum bu siteyi..

ewt dostum Account Balance a dönüyor para 10 ya da 15 günlük vade bitiminde. herhangi bir sorunmu vardı, tam anlamadım??

metehan

hic bir sorun yok sadece bir arkadsin sorusuna cevap veriyordum ana paranin geri dönme hakkinda,bol kazanclar

herwins

Alıntı yapılan: metehan - 22 Mart 2013, 16:07:14
hic bir sorun yok sadece bir arkadsin sorusuna cevap veriyordum ana paranin geri dönme hakkinda,bol kazanclar
tamamdır dostum ben ztn cevaplamıştım da , seninkiyle pekişmiş oldu, sağol. bol kazançlar...

michael

merhaba Herwins, sorularla biraz başını ağrıtırım ama tatmin olursam refin olup yatırıma başlarım.

* LibertyReserve, Perfectmoney, SolidTrustPay, EgoPay yazılı, hangisiyle daha az kesinti ile işlem yaparım.

* Günlük %2 yazıyor, örnek veriyorum 100$ 10 günlük seçtim. 100$ üstüne 1.gün %2 eklenecek, 2.gün 102$ üstüne mi %2 eklenecek yoksa ana para üzerine mi?

* Varsayalım üstteki 2.maddeyi işleme koyup para yatırdım ve 10 günlük süreç doldu, yatırdığım 100$ 10 gün sonunda 120$ oldu bu parayı anında çekebiliyor muyum?

* yine üsttekinden devam edelim diyelim çekebiliyorsun yazdın, elimden ilk anda çıkan 100$ elime kesintileri ile birlikte 120$ üzerinden hesaplarsan kaç geçecek?

şimdiden cevaplar için teşekkür ederim Herwins.

Saygılarımla

FilmsizKalma

Merhabalar , öncelikle 100$ yatırdınız diyelim. Bu sitede kalıyor bunun üzerinden 10 gün boyunca size %2 veriyor. yani günlük 2 $ birikiyor. İsterseniz günlük 2$ ı çekebilir isterseniz bekletebilirsiniz. Bekletip 10 gün beklerseniz 10 gün sonunda ana paranız yani yatırdığınız 100$ hesabınıza aktarılıyor . diyelimki siz günlük gelenleride çekmediniz orda duruyor. 10 günün sonunda çekilmeye hazır 120$ ınız olur. Siteden çekerken herhangi bir fee uygulanmamakta. Sadece hangi ödeme işlemcisini kullanacaksanız işlemci fee si ile karşılaşacaksınız.  Örnek olarak liberty reserver de fee %1.. Eğer yatırımınızı lr den yapıp paraınızı buraya çekerseniz 120$ paradan 1.2$ fee kesecekttir ve elinize 118.8$ para geçecektir. 

Burda size şunu hatırlatmak isterim. Eğer Lr yi kullancaksanız. Gelen 2$ ları günlük çekebilirsiniz. Fee yi sadece % lik uyguladığı için toplu çekmekle parça parça çekmek arasında bir fark yok :)

michael

ilgi alakan için teşekkür ederim Filmsizkalma, anladığım şu;

para günlük %2 artacak (istersem günü dolan %2 leri çekebilirim) ama anaparaya 10 gün dokunamıyacağım, gerçi eğer günlük %2 alacaksam o anaparaya dokunamamak sorun değil, buraya kadar her şey çok güzel.

Lr konusunda sıfırım, Lr ye para aktarımı ne şekilde ve çekerken banka hesabına çekiliyor mu?

şimdiden teşekkür ederim Filmsizkalma.

saygılarımla