clixsense üyelik yükseltme kanalları

Başlatan illisionist, 26 Şubat 2013, 21:23:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

arkadaşlar 2 sorum olacak;
1-clixsense de onaysız payza ve liberty reserve hesaplarından üyelik yükseltilebiliyor mu?
2-ben geçen sene PP hesabından üyelik yükseltmiştim (şimdi bitti free'yim). Yalnız PP clixsense'nin üyelik bedelini kredi kartımdan çekmiş PP hesabımdan değil. Kredi kartından çekince de kur bugünkü kur değerlerine göre bile 1,90 üzerinde oluyor. Üyelik yükseltme bedelinin PP hesabımdaki bakiyeden alınmasını nasıl sağlayabilirim?
Konu hakkında bilgi sahibi ve beni de bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Uniquehero

Alıntı yapılan: illisionist - 26 Şubat 2013, 21:23:48
arkadaşlar 2 sorum olacak;
1-clixsense de onaysız payza ve liberty reserve hesaplarından üyelik yükseltilebiliyor mu?
2-ben geçen sene PP hesabından üyelik yükseltmiştim (şimdi bitti free'yim). Yalnız PP clixsense'nin üyelik bedelini kredi kartımdan çekmiş PP hesabımdan değil. Kredi kartından çekince de kur bugünkü kur değerlerine göre bile 1,90 üzerinde oluyor. Üyelik yükseltme bedelinin PP hesabımdaki bakiyeden alınmasını nasıl sağlayabilirim?
Konu hakkında bilgi sahibi ve beni de bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
2. soruna da paypal kredi kartında para yatırır hangi siteye istersen . paypal hesabındaki parayı aktaramazsın direk kredi kartından alır

lovablegs

bildiğim kadarıyla pp da bu mümkün değil...yurtdışı ödemelerde sadece kredi kartı ndan çekip kullanılıyor..

drogba

ilk soruna  yanıt vermiştim. onaysız payzadan üyelik yükseltebilirsin. ;)

enderege

1. Evet yükseltebilirsiniz
2. Clixsense durup dururken premium üyelik bedelini PP dan çekmez. Siz yenilemişsinizdir. veya PP da otomatik ödeme talimatı vermişsinizdir. ve ayrıca yurtdışı sitelerde PP bakiyenizi harcayamazsınız. Kredi kartı çekimi şart. Geri dönüşünüz yok malesef.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."