Tag Tweet Topics! (Up to 3 tags per Tweet)

Başlatan sicher, 27 Şubat 2013, 12:27:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

arkadaslar mantıgını çözmej 2 saatimi aldı ama deydi durum sudur twite tıkladıgımız zaman karsımıza kişinin sayfası veya bir yazı geliyorsa direkt siciene ordanda blogocy olması lazım ona tıklıoz farklı birşey cıkarsada ona gore davranıoz mesela video çıktı direkt movies ordan other diyoruz görev bittimi bilmiyorum fakat abcb istemiş az önce gördüm o yüzden açtım egerki gorev devam ediosa bildirin bir kaç not almıstım onları paylaşayım

sicher

neyse bi daha geldiği zaman buraya yazarsanız bendeki notları yazarım egerki musait olursam yine buraya yazmaya çalışırım

abcb

Teşekkür ederim Sicher, ellerine emeğine sağlık  :)

sicher

abcb

Alllaaaasen kısa cevapları kabul etmiyoruz  :g

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: sicher - 27 Şubat 2013, 12:27:40
arkadaslar mantıgını çözmej 2 saatimi aldı ama deydi durum sudur twite tıkladıgımız zaman karsımıza kişinin sayfası veya bir yazı geliyorsa direkt siciene ordanda blogocy olması lazım ona tıklıoz farklı birşey cıkarsada ona gore davranıoz mesela video çıktı direkt movies ordan other diyoruz görev bittimi bilmiyorum fakat abcb istemiş az önce gördüm o yüzden açtım egerki gorev devam ediosa bildirin bir kaç not almıstım onları paylaşayım

Şu anlatımla bu görev yapılıyor mu?

djsugar

bu anlatımla nasıl yapacaz ben anlamadım kendim denedim 2 kere yapabildim

FilmsizKalma

yukarıda anlatım yokki ona göre yapacaksın..

sicher

sole soleyeyim benim anlatımım sayesinde abcb o gorevi hard working yaptı yani bana bile koymadı hatta bunun esprisini bile yaptık