Categorize services and products offered by businesses!

Başlatan hakanatik01, 07 Mart 2013, 02:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Siz uyumayın bitirin görevimi demek istiyor acaba  (d) Ninja ne demek bu  ??? :g
Bedduamı etti bize acaba  :D

Çook seri çok, bitmiyor bu gece, bitmiyor bu görev  (d) :g

arshi

Aha, delirdi bu da :y :D

Ayrıca (amp) derken bence seni kastetti, ben hiç üstüme alınmadım :g

abcb

Aman Allahım, aynı görevden tekrar eklenmiş, bende hiiiç üstüme alınmadım  :g

Tam deliriyordum ki  :g pro enteresan bir şekilde cevapların hepsinde Couldn't Taxonomize seçeneğini kabul etmeye başladı, çok az arıza çıkarıyor

arshi

Sen ne şom ağızlı bir şeysin arkadaş (d)
Bitse de kurtulsak diyoruz bi de burda, te allam yaa (d) :D

abcb

Sensin şom ağızlı  (d)
En son sen bunu dediğinde (bitse de kurtulsak) bir hafta hiç görev çıkmamıştı  (d) Töbe de  :g

arshi

Yalana bak, çin görevlerinin gelmemesinin (ben de diyorum nerde hata yaptım :D) tek sebebi sensin, adamların smileyleriyle dalga geçtin, bozuldu onlarda (amp)

8'lik bir görev gelmiş bu arada, yes-no falan yemiyor. En azından bende yemedi, ninjalara yer belki :P

abcb

Evet, çin görevlerinin gelmesinin tek sebebi bendim  :g Yalanı bile düzgün yazamıyorsun  :g
İltifatın için sağol  :D

8'lik görev birkaç saattir var, konusunu bile açamadım, yes no hiç yemiyor, tek tek adres yaz posta kodu yaz, istediğin kadar neyi yazarsan yaz yaz hep hata veriyor  :X
Ninjalara belki yer  :g

arshi

Niye bence gayet düzgün yazdım (d)
İltifat değil de, bu itiraf'ından sonra tüm çin görevleri müptelalarının zararını karşılayacaksın herhalde :g

(dik)

abcb

Yes no görevlerinden zarar eden varsa zararlarını karşılarım  :g
O görevler geldiğinde abcd sağolsun sayesinde geldi bu görevler dedinmi bir kere  (d)

arshi

Yes-no görevlerini de sahiplendi hemen şuna bak (d)
Senin sayende gelse gelse anca o twitli mwitli saçma görevler geliyor :D

Atıldım sonunda görevden sayende, "Couldn't Taxonomize" basınca.. Sağol (d)
İkinciye geçiyorum :g