Categorize services and products offered by businesses!

Başlatan hakanatik01, 07 Mart 2013, 02:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

proda 0,04 rwde falan 0,03 ama bulaşmayın bela bir görev :D

FilmsizKalma

hakanatik01

in ulen aşağı dikilme tepemde :P :D araştırmacı gazeteci olduğumu unutunmu arshi :P geçicem ule seni ama proda yapmıyorum :D   

FilmsizKalma

Adama laf atma geçende senin ismin vardı bak beni işe soyundurmayın 8)

hakanatik01

:) :) abcb'yide görsek listede iyi olcak yoksa bu görev bitmeyecekbizden başka yapan yok gibi :)) 
birde yeni görevi göremedim ben nerde vardı bu arada? sadece bu görev gözüküyor bunuda yapan kimse yok uzun süre kalıcak sanırım

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Mart 2013, 15:56:08
:) :) abcb'yide görsek listede iyi olcak yoksa bu görev bitmeyecekbizden başka yapan yok gibi :)) 
birde yeni görevi göremedim ben nerde vardı bu arada? sadece bu görev gözüküyor bunuda yapan kimse yok uzun süre kalıcak sanırım
probuxta var Find and Correct a Business Addresses

hakanatik01

oda uzun süredir vardır dünden beri herhalde; zor geldi kimse yapmadı sanırım onuda :) taktiğini çözebilsek güzelde veriyor ama kimse uğaşmıyor sanırım konusuda açılmamış çünkü doğru yanlış şeklinde; :)

abcb

Prodaki o görev malesef çok karmaşık arkadaşlar, konusunu bile açamadım o yüzden
Yes-no yemiyor, tek tek adres posta kodu, şehir istiyor, en önemlisi liste çıkarılabilecek bir görev değil
Çok sık hata veriyor

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Mart 2013, 15:56:08

İki task var listede, ikisi de birbirinden zor
Hadi Hakan, ellerimizden öper, girelim listeye, ama ben abcb değilim  :g

FilmsizKalma

karrışık değil aslındada çok uğraştırıcı.. Telefon numarası aynımı ilk soru tıkladığınız linkte çok kolay bulunuyor..Aynı ise evet diyoruz alta adres kımı açılıyor..Bu adres kısmınıda sitelerde yine contacs var ordan bulabiliyoruz..eğer site adresi ve tablodaki adres parça parça aynı ise hiç ellemiyorurz en son resmi sitesimi diyor buda basit..

Misal adreste sokak diyelim 100. yıl mah (tasktaki) sitede ise 100.yıl mah güzelyalı    Tablodaki ticke tıklayıp oraya güzelyalı ekliyoruz..İlerleniyor ama uğraşmak var :D ben 1000 tane kalmış ya diye pek ilgilenmedim..

Tek kafamdaki soru şu (0) var telefon numaralarında bunu eklicezmi eklemicezmi :D

hakanatik01

belli bir yes-no bulmadan uğraşılmaz o zaman :)  belli bir şey deneyim giden oldumu yes-no yada direkt no gibi? :) kısa birşey bulunmazsa kime uğraşmaz :) RW'de 0,06ymış direkt NO deniyorum bakalım :)