11$ PP alınacak

Başlatan totensonntag, 29 Aralık 2010, 13:48:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

totensonntag

20 TL karşılığı 11$ alacağım.
Ödemeyi  İş Bankası veya Garanti'den yapabilirim.

AnilK

Paypal sağlanmıştır.

burakisik82

20 tl karsılıgı 11$ mı bu paypalın ucuk tarıfesınden bıle yukarda :))) bende bu konularda sıkıntı yasıyanlara yardımcı olabılırım sanal kartla hem vısa ustunden alertpay'de hemde mastercard uzerınden paypal'da ıslem yapabılıyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burakisik82 - 16 Mayıs 2011, 18:17:34
20 tl karsılıgı 11$ mı bu paypalın ucuk tarıfesınden bıle yukarda :))) bende bu konularda sıkıntı yasıyanlara yardımcı olabılırım sanal kartla hem vısa ustunden alertpay'de hemde mastercard uzerınden paypal'da ıslem yapabılıyorum
Hahaha :D
Arkadaş başka forumlarda sorununu çözemedi sanırım ki evet kendisi yüksek bir teklif yapmış :)
Normalde böyle olmaz tabii ki :)
Zaten tek mesajı var, sanırım sadece bu sorununu çözmek için gelmiş foruma :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: burakisik82 - 16 Mayıs 2011, 18:17:34

Burak merhaba,
Alertpay hesabımın onaylı olması için pazar  günü kartımı tanımladım ama henüz karta gelen bir bilgi yok  sanırım biraz uzayacak :( Ap deki bakiyem de yapacağım işlem için yetersiz.
Alertpay hesabıma 10 $ gerekiyor ,sizin için uygun  bir yöntemle( paypal,  kredi kartı veya hesaba eft) size hemen dönüş yaparım.Eğer ilgilenirseniz pm yollarsanız daha detay görüşebilriz.
Ve ya ilgilenen başka arkadaşlar varsa bana pm den bilgi verirlerse sevinirim:)

universitely76

Arkadaşlar alertte onaylı hesap aranıyor, ben kendi hesabımdan ona para yollayacağım o da istediğimiz bir adrese parayı aktaracak.
Bu şekilde yardımcı olacak arkadaşlar bu geceye kadar buradan veya PM'den ulaşırlarsa sevinirim.

Herkese bol kazançlar
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Akadaşlar her işlem ayrı bir konu olmalı.
Bu şekilde talepler ve cevaplar arada kaynar, her bir talebi ayrı konuda verelim lütfen...

halisekarakaya

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 17 Mayıs 2011, 16:16:27

Burak merhaba,
Alertpay hesabımın onaylı olması için pazar  günü kartımı tanımladım ama henüz karta gelen bir bilgi yok  sanırım biraz uzayacak :( Ap deki bakiyem de yapacağım işlem için yetersiz.
Alertpay hesabıma 10 $ gerekiyor ,sizin için uygun  bir yöntemle( paypal,  kredi kartı veya hesaba eft) size hemen dönüş yaparım.Eğer ilgilenirseniz pm yollarsanız daha detay görüşebilriz.
Ve ya ilgilenen başka arkadaşlar varsa bana pm den bilgi verirlerse sevinirim:)
Konu halledildi,ilgilenen pm den ulaşan herkese teşekkürler:)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Mayıs 2011, 23:05:43
Akadaşlar her işlem ayrı bir konu olmalı.
Bu şekilde talepler ve cevaplar arada kaynar, her bir talebi ayrı konuda verelim lütfen...
Biraz kaynattık yine,bir daha ki talepler için öyle yaparız hocam :)