Help Us Categorize The Acquisition Technique of this Deal!

Başlatan abcb, 12 Mart 2013, 23:59:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

abcb

İlk sayfayı editledim, orada da yazıyor, sayfayı ara sıra refresh yapın arkadaşlar  :)

Listede olmayalara  This deal had no Acquisition Technique explicitly stated, or none of the articles are relevant. bunu işaretliyoruz ama trainingi geçtikten sonra

hakanatik01

Liste için teşekkürler :y :y barca maçını bekliyorum arada yapmaya çalışıcam :) GSmizde yenince süperoldu görev vesiliesiyle öncelikle GS'lılarımız sonrasında türk futbolumuzu kutlayalım:)
listede br taneye yanlış dedi bana;

Edit= Teşekkürler Hakan, listeye ekledim  :)

batucan011

1 hata daha verdi :( atacak az sora

Edit= Teşekkürler Batucan, listeye ekledim  :)

drogba

Alıntı yapılan: abcb - 13 Mart 2013, 00:57:50
İlk sayfayı editledim, orada da yazıyor, sayfayı ara sıra refresh yapın arkadaşlar  :)

Listede olmayalara  This deal had no Acquisition Technique explicitly stated, or none of the articles are relevant. bunu işaretliyoruz ama trainingi geçtikten sonra

sağol sayın mod, fırçalama huyun hala yerli yerinde duruyor hobi oldu herhalde sende. sağol yinede "eskik" olma :)

abcb

Rica ederim Hakan  :)
Bütün Galatasaray'lıları ve Türk futbolunu kutluyoruz  :)

Alıntı yapılan: drogba - 13 Mart 2013, 01:04:52
sağol sayın mod, fırçalama huyun hala yerli yerinde duruyor hobi oldu herhalde sende. sağol yinede "eskik" olma :)

Fırçalamışmıydım, hatırlayamadım   ??? :D

batucan011

Edit= Teşekkürler Batucan, listeye ekledim 

batucan011

Edit= Teşekkürler Batucan, listeye ekledim

hakanatik01

:) bu ilk 300 Northun cevabı yanlıştı modum listede  var zati :) güzel oluşmuş liste yada bana hep ordan denk geliyor gibi çok yapamıyorum bir yandan barca maçına bakıyoruma ama güzel liste katkıda bulunana teşekkürler tekrardan ;)

Edit= Teşekkürler Hakan, listeye eklendi  :)

abcb

Hakan o 300'ü hiç sorma
Tam 5 kere denk geldi, ikisinde cevap ayrıydı, üçünde ayrıydı
Yinede senin yazdığın gibi listeyi değiştirdim  :)