PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 24 Mart 2013, 02:19:15
Yeni fiyat listesi ve kurallar güncellenmiştir arkadaşlar.. Umarım bugünkü reklamı dönen arkadaşlar memnun kalmışlardır..

Şu ana kadar 10. sıra sol sütundaki easyhits4u siteme bile 26 ref gelmiş, earnon sitesinde 100/100 limiti dolmuş, pinoyincome sitesine 27 ref gelmiş arkadaşlar.. Sizlerin çok daha iyi sonuçlar elde etmesini umuyorum..

Tüüüüü, benim şansıma ... (sns).. :D :D :D

avni59

neobux damı donuyo hocam bu site ?gunluk 100$ a mı ?eger oyleyse php sayfasına yonlendırıp baskalarına da satabılırsınız yerleri :)tabi ne kadar uzun sure bu sekılde devam etceksınız bılmıyorum ama.

FilmsizKalma

Umarım herkes için hayırlı olmuştur ve güzel refler edinmiştir.
Tolga bence konuya 1.reklam günündeki kişileri sitelerini ve gelen ref sayılarınıda eklersen daha fazla kişi ilgilenebilir.(özele kaçmazsa) 
Konun hayırlı olsun çok iyi düşünmüşssün, bende reklam vermek isterim ama verecek sitem yok :P

tolgacan86

Alıntı yapılan: avni59 - 24 Mart 2013, 02:42:51
neobux damı donuyo hocam bu site ?gunluk 100$ a mı ?eger oyleyse php sayfasına yonlendırıp baskalarına da satabılırsınız yerleri :)tabi ne kadar uzun sure bu sekılde devam etceksınız bılmıyorum ama.

Hocam başkalarına satabilmek için, uzun süreli devam edeceğinin garantisini vermek gerekiyor, misal top10-ptc admini neoda yıllık aldığı reklamların görüntüsüyle satıyor sürekli.. Benim öyle bişey yapma şansım yok malesef..

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Mart 2013, 07:25:21
Umarım herkes için hayırlı olmuştur ve güzel refler edinmiştir.
Tolga bence konuya 1.reklam günündeki kişileri sitelerini ve gelen ref sayılarınıda eklersen daha fazla kişi ilgilenebilir.(özele kaçmazsa) 
Konun hayırlı olsun çok iyi düşünmüşssün, bende reklam vermek isterim ama verecek sitem yok :P

Teşekkürler :) Evet aynı şeyi düşündük arkadaşlardan rica ettim umarım gönderirler :)

ballondor

1. sıra sağ sutünda lougle.net reklamı vermiştim.
gelen refler beni memnun etmedi maalesef az sayıda ref geldi.
bu durumuda ben Lougle sitesinin şartlarına baglıyorum(ödeme limiti,ref gelirleri vs)
gelen reflerin aralarında tıklamayanlar bile var  (d)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 24 Mart 2013, 12:30:59
Ya daha reklam vermeden nasıl zam yaptın? :(

İlk gün reklamından sonra fiyatta düzenleme yapacağımı, ilk mesajımdada aralardaki mesajlarımdada belirtmiştim ;)

tolgacan86

Bol ref kazanmanın birazda şans işi olması, tanıtımı yapılan sitenin ne kadar ilgi çekici olduğu ile ilgilide durum sonuçta.. Burada memnun olunmayacak sonuçları veren bir site misal lougle, başka bir yöntemle yapılan reklamdada yaklaşık benzer sonuçları verecektir..

Burada yapılması gereken hesap şudur; verilen para / gelen ref = ref başına ne kadar ödediğin

Bu hesabı diğer benzer reklamlarada yapıp karşılaştırmasını yaptığında sonuç ne çıkacak acaba.. Reflerin tıklayıp tıklamaması konusundada yapılabilecek bişey yok malum, hiç kimse bunun garantisinide veremez..

Bende bazı ilginç istatistiklerde şu şekilde oldu dün;

EN ALT SOL SÜTUNDAKİ EASYHITS4U SİTESİ: 30 REF

SAÐ SÜTUN 6. SIRADAKİ EARNON SİTEİ: 19 REF ANCAK REKLAM AKTİF OLDUKTAN 6 SAAT SONRA 100/100 REF LİMİTİ DOLMUŞ.. KALAN SÜREDEKİ REFLER BOŞA GİTTİ..

SAÐ SÜTUN 3. SIRADAKİ PİNOYİNCOMEBUX SİTESİ: 34 REF