PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Hafta sonu 3 günlük promosyon bilgisi düzenlenmiştir, Cuma GECESİNE KADAR CEVAP Bekliyorum İlgilenen arkadaşlardan :) YETERLİ KATILIM OLMAZSA, PRomosyonun kalkacağını bildiriyorum, gönüllü olan arkadaşlar kırılmasın :)

ElisaMcCline

***PROMOSYON***
Alıntı Yap
Normal şartlarda 30 mart 2013 cumartesi günü başlatacağım reklamı 3 günlük vermek isteyen arkadaşlar var, o yüzden 3 günlük almak isteyen yeterli miktarda kişi olursa reklamlarınız 3 gün boyunca sürekli olarak devam edecek.

Tabi 3 günlük için fiyattada indirim yapıyorum her slot fiyatına $1 indirim yapıyorum 3 günlük verecek arkadaşlar için..

$16 olan 1. sıra sol sütun $15
$15 olan 2. ve 3. sıra sol sütun $14
$15 olan 1. sıra sağ sütun $14
$14 olan 2. ve 3. sıra sağ sütun $13

Şeklindedir.. Eğer fazlaca talep olur bu slotların altıda dolarsa onlarında aynı şekilde fiyatları günlük $1 er aşağı olacak şekildedir. ACİLEN BURAYA YAZINIZ yada BENİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

Haftasonuna yetiştirilmeye çalışma sebebimde, reklamcılık tecrübelerim sonucu en fazla tık + en fazla ref gelme şansının hafta sonları olmasıdır.

BU PROMOSYON BİR SEFERE MAHSUS OLARAK DÜZENLENECEK; TEKRARI YOKTUR

+1 :y

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, 3 kişi birleşip birer gün de kullanabilirsiniz bence...
Buraya yazmayan başka kişi yoksa, yeterli çoğunluk sağlanmamış gibi duruyor.

tabii ki bilgiyi Tolga arkadaşımızdan almak daha mantıklı olur.. Yarın sabah reklam dönecek her şartta..
Katılım olursa 3 gün devam edecek, olmazssa 1 gün.

Gerekli gördüğün yeter sayıya göre eksik nedir Tolga, bilgi verebilir misin ?

tolgacan86

Sadece 3 kişi varsınız hocam şimdilik.. En az 2 slot daha satılırsa organizasyonu sorunsuz halledebiliriz, eğer uyuya kalmazsam bu gece geç saatlere kadar buralarda olurum mesaj yazan olursa.. Aksi halde yarınki reklam rezervasyon listesine göre aktif olacaktır..

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 29 Mart 2013, 17:20:14
Sadece 3 kişi varsınız hocam şimdilik.. En az 2 slot daha satılırsa organizasyonu sorunsuz halledebiliriz, eğer uyuya kalmazsam bu gece geç saatlere kadar buralarda olurum mesaj yazan olursa.. Aksi halde yarınki reklam rezervasyon listesine göre aktif olacaktır..

Tolga kesin birşeyler belirlede ona göre paramı vereceğiz, link mi vereceğiz ona göre hareket edelim. Kesin bir saat verirmisin?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Abi her halikarda sen 1 günlük kesin alıcaksın zaten ve 3 günde alsan aynı sitenin reklamını planlıyorsun o yüzden refli linkinle 1 günlük parayı gönderebilirsin, olurda yeterli sayı olursa devam edilirse duyururum zaten ve kalan 2 günlük parayı göndermek için yine ekstradan 1 günün olur elinde ;)

Kesin bir saat istiyorsan buna gerek yok, ben uyanık kaldığım gördüğüm en son ana kadar vakit tutuyorum, son dakika birisi fikrini değiştirir, konudan haberdar olmayan birisi görür diye..

tolgacan86

Bir günlük olarak devam ediyoruz reklama, şu anda sayfaları hazırlıyorum, bir kaç saat sonra ilk reklamı aktif ederim, hayırlı olsun herkese.. Lütfen tüm slot satın alan arkadaşlardan ref istatistiklerini paylaşmalarını şiddetle rica ediyorum..

Coulers79

Reklamı probuxda gördüm, cashnhits linkim hemde ptp'li çıkmış güzel.