PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2013, 00:53:42
herkes ref linkini ve site açıklamalarını kontrol edip ters birşey varsa bilgi versin lütfen :)

ben kontrol ettim süper sağlam olmuş :)  ellerine sağlık  (a)

FilmsizKalma

Hepimize hayırlı olur inşallah:)
Reklamı probux adminin onayına saldım gitti..Onaylanınca satın alacağım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2013, 02:34:42
Hepimize hayırlı olur inşallah:)
Reklamı probux adminin onayına saldım gitti..Onaylanınca satın alacağım.

İnşallah, inşallah :)

FilmsizKalma

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2013, 09:20:26
reklamı başlattım 2 dakika önce.
Eline sağlık Filmsizkalma. Hadi rastgele inşallah :)

FilmsizKalma

Reklam başlığı Best Paying PTC Sites

Açıklamasınada %100 trusted and paying girmiştim... Sonradan görünmüyordu.. nasıl olduysa 0 trusted and paying yazıyor  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

% işaretini kabul mü etmiyor :S kabul etmeyecek neden başta kabul ediyor sonradan görünmüyorki açıklama.....

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2013, 09:27:23
Reklam başlığı Best Paying PTC Sites

Açıklamasınada %100 trusted and paying girmiştim... Sonradan görünmüyordu.. nasıl olduysa 0 trusted and paying yazıyor  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

% işaretini kabul mü etmiyor :S kabul etmeyecek neden başta kabul ediyor sonradan görünmüyorki açıklama.....

"EARN UP TO 0.03$ PER CLICK. 150% PER CLICK REF AND COMMISSION." Belkide yüzde işaretini 100 den sonra koymak gerekiyordu...

Hayırlısı olsun .. Ben tıkladım bile..

Nasipte ne varsa oo...

Emeğine sağlık...

FilmsizKalma

abi başka sitelerde % öndede verdiğim oldu yok yeniden reklam vere girince tarayıcı ne girdiğini anımsıyor.. Videosunu aldım.. Hemen kaydettim. upload oluyor tickeet atacam düzeltsin. Madem % önce yazılmayacak kabul etmeyecek.. ki orada 00 değil 0 turustet kalmış % yi sildi diyelim diğer 0?

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2013, 09:33:46
abi başka sitelerde % öndede verdiğim oldu yok yeniden reklam vere girince tarayıcı ne girdiğini anımsıyor.. Videosunu aldım.. Hemen kaydettim. upload oluyor tickeet atacam düzeltsin. Madem % önce yazılmayacak kabul etmeyecek.. ki orada 00 değil 0 turustet kalmış % yi sildi diyelim diğer 0?

Siteni boykot ediyordur.. Probux..

Bir tarafları düşmüş olabilir Blogunu görünce...  :g

At sen Ticketini Düzeltmezlerse  (hydr)

ikose

Hayırlı olsun şimdiden, bol tıklayan refler dilerim :), şahane olmuş blok Filmsizkalma  :y